Nude

Slik blir du fin i nude

Det handler bare om å finne den riktige tonen.

NUDE TREND: Som med alle andre farger gjelder det å finne fram til fargetonen som passer deg. Foto: All Over Press
NUDE TREND: Som med alle andre farger gjelder det å finne fram til fargetonen som passer deg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
På store prisutdelinger som Golden Globe og Oscar, er hudfargede puddertoner den aller heteste fargen.Nude er altså ikke lenger en farge som forbindes med bestemors nylonstrømper. Men som med andre farger er det ikke alle toner som kler hvem som helst.SE OGSÅ: Hun var aller vakrest

Er du mørk eller lys?

En tommelfingerregel er å velge en puddertone som ikke er for nær din egen hudtone.Har du lys hud? Gå gjerne for en rosaaktig nyanse. Det vil gi huden en nydelig glød.Er du mørk? Prøv en taupefarge. To stjerner som elsker trenden er Glee-skuespilleren Dianna Agron og realitykjendis Kim Kardashian. Se hvordan de bruker puddertoner her:

Ta ansiktstesten

Men husk at tipsene over kun er veiledende. Du kan ikke være helt sikker på at tonen er riktig før du har tatt ansiktstesten:Hold plagget opp til ansiktet for å sjekke hvordan huden reagerer. Gir fargen deg glød eller blir du bare blass?MÅ du bare ha plagget likevel? Har du funnet en bluse som sitter som et skudd, men som har litt feil fargetone? Da kan du jukse det til ved å bruke den sammen med et skjerf i en flatterende farge.

Prøv nude sko

Ennå ikke overbevist om at du kler nude opp mot ansiktet? Prøv den på føttene. Et av de beste og enkleste triksene for å jukse seg til superlange bein er å bruke et par nudefargede pumps.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer