Regntøy

Slik blir du fin i regntøy

Selvsagt er det mulig å være stilig, selv om det regner.

LIKE TRENDY SOM ANNEN MOTE: Sesongens regntøy gjør deg faktisk stilig. F.v. jakke belagt med PU-materiale (kr 499, La Redoute), regnkåpe fra Kari Traa (kr 799), støvler fra Marc Jacobs/Net-a-porter.com (ca kr 1680), støvler fra Valentino/Net-a-porter.com (ca kr 1690),   sydvest fra Helly Hansen/Stormberg (kr 199) og  regnkåpe fra Asos.com (ca kr kr 1400). Foto: Produsentene/Nettbutikkene
LIKE TRENDY SOM ANNEN MOTE: Sesongens regntøy gjør deg faktisk stilig. F.v. jakke belagt med PU-materiale (kr 499, La Redoute), regnkåpe fra Kari Traa (kr 799), støvler fra Marc Jacobs/Net-a-porter.com (ca kr 1680), støvler fra Valentino/Net-a-porter.com (ca kr 1690), sydvest fra Helly Hansen/Stormberg (kr 199) og regnkåpe fra Asos.com (ca kr kr 1400). Foto: Produsentene/Nettbutikkene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Høsten er en uforutsigbar årstid, og på de dagene det bare er duskregn, er selvsagt en stilig paraply det mest praktiske alternativet.

LES OGSÅ: Hater du regnbukser?

Men høljer det virkelig ned, da må vi gjerne frem med både regnfrakk og støvler.

Regntøy er heldigvis ikke ensbetydende med kjipe støvler og allværsjakke. Det finnes nok av stilige plagg som også tåler en skur.

Visste du for eksempel at mange jakker og trenchcoats er belagt med PU-materiale som gjør dem vannavstøtende? I tillegg har dagens regnfrakker ofte et mer flatterende snitt enn den forhatte, og ofte uformelige allværsjakken.

En innsvingt regnkåpe kombinert med et par fargerike støvler, kan gjøre underverker for humøret på en regnværsdag.

Sesongens støvler er mer dekorerte enn på lenge. Du kan velge alt fra blondemønster til metallic og støvler belagt med Swarovski-krystaller.

Se våre regntøyfavoritter her:
Ja, det er trendy også

Og selvsagt er det bedre å hoppe i gummistøvlene enn å sette seg ned og surmule ved vinduet. Støvler er blitt high fashion, og styler du dem personlig, trenger antrekket ditt ikke stå tilbake fra det du går med ellers.

Hvem kan vi takke støvlenes inntog i trendbildet for?

Kate Moss, hvem ellers.

Det var i 2005, da supermodellen dukket opp i svarte Hunter-varianter på Glastonbury-festivalen, at støvler ble trendy for alvor - også til skjørt og kjole.

Den danske skodesigneren Ilse Jacobsen har fått suksess med sine røffe snørevarianter, og det eksklusive merket Le Chameau har fått en renessanse med sine tradisjonelle støvler.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer