Mih

Slik blir du fresh på afterski

Vi gir deg tipsene innen hår, hud og antrekk for å bli påskens afterski-dronning!

Slik blir du fresh på afterski
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du skal tilbringe påsken i fjellet er afterski et must. Vi gir deg tipsene til hvordan å se fresh ut, uten å se verken oversminket eller overpyntet ut.

Slik blir du fresh på afterski

HUD OG LEPPER: Rouge fra Youngblood via Nelly.com, kr 129. Øyevipp-farge fra Vita, kr 69. Lipgloss med fukt fra Cklarins, kr 179. BB-cream fra Garnier, kr 129. Foto: Produsentene

For å ikke se oversminket ut vil vi råde deg til å bruke en BB-cream. Denne fra Garnier har rikelig med fukt og en balansert farge som gir deg glød og jevner seg naturlig med hudtonen din. For å unngå at maskaraen renner kan det være lurt å farge øyevippene så du slipper svarte ringer under øyenene. Prikken over i-en bør være en fresh rosa rouge på kinnbena.

Slik blir du fresh på afterski

 

AVSLAPPET & KUL: Googles fra Gucci via Krogh Optikk, kr 3799. Lue fra FWSS, kr 299. Hårstrikker fra BLAX, kr 69, Skjorte fra MIH, kr 999. Foto: Produsentene

Etter en lang dag i bakken eller i skisporet er ikke alltid håret like greit å ha med å gjøre. Redningen er de populære strikkene fra BLAX og den kule lua fra Fall Winter Spring Summer som alle craver etter. Med en rufsete flette, rutete skjorte i freshe farger og lue på hodet kan det ikke gå galt. Go for it!

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer