Vitaminer Intravenøst

Slik blir du kjendisvakker ved et nålestikk

Norske kjendiser gjør som Madonna og Rihanna - her er stjernenes hemmelige skjønnhetstriks!

Slik blir du kjendisvakker ved et nålestikk
Publisert
Sist oppdatert

Den plateaktuelle artisten Eva Weel Skram fra bandet Eva & the Heartmaker er en av de norske kjendisene som sverger til å jevnlig få en vitamincocktail direkte inn i blodårene.

Det heter "Vitaminer intravenøst", og navnet beskriver behandlingen. Man legger seg inn på klinikk for 30 minutter til tre timer, hvor man får vitaminer pumpet direkte inn i blodstrømmen via drypp.

 - Siden stemmen er mitt instrument, er det vært uhyre viktig for meg å gjøre alt jeg kan for å unngå å bli syk. Mister jeg stemmen må vi avlyse konserter, og det er enhver artists store mareritt, sier Eva.

Eva forteller at hun får vitaminer intravenøst for helsen skyld, men den nye stjernetrenden lover også å ha merkbare effekter på skjønnheten. Deriblant vektnedgang og penere hud.

Slik blir du kjendisvakker ved et nålestikk

BEDRE HELSE: Eva Weel Skram fra Eva & the Heartmaker sier at hun tar vitaminer intravenøst for de helsemessige fordelene. Foto: All Over.

 - Jeg har jevnlig vært innom Elite Helse og fått vitamintilskudd intravenøst for å styrke immunforsvaret, forteller Eva.

Elite Helse på Røa i Oslo er en eksklusiv klinikk som tilbyr en lang rekke kosmetiske og medisinske behandlinger - med vitaminer intravenøst som en av klinikkens heteste nyheter.

 - Det høres kanskje litt drastisk ut, men jeg er overbevist om at dette funker, og særlig fordi alle i bandet har vært syke i perioder og jeg er den eneste som har holdt meg frisk, sier Eva.

Kjendistrend

Eva er i godt selskap av artister og kjendiser som sverger til den nye skjønnhetstrenden. Artist-venninnen Tone Damli og internasjonale superstjerner som Madonna, Rihanna og tidligere supermodell Cindy Crawford får vitaminer pumpet direkte inn i blodstrømmen.

Slik blir du kjendisvakker ved et nålestikk

SKJØNNHETSTRIKS: Rihanna lever et travelt liv med reising, opptredener og festing, og sverger til å få vitaminer intravenøst for bedre energi, sterkere imunforsvar og fordelene det lover for utseendet. Foto: Twitter, All Over.

"Party girl drip", kalte Rihanna vitamininnsprøytningen da hun la ut bilde av armen sin koblet opp mot dryppet på det sosiale nettverket, Twitter.

Slik blir du kjendisvakker ved et nålestikk

KJENDISTREND: Både Madonna, Cindy Crawford og Simon Cowell hevder å sverge til vitaminer på drypp. Foto: All Over.

Lite beviser på fordeler

Til tross for at dette har blitt en stor hit hos stjerner både internasjonalt og i Norge, noe som også fører til at mannen i gata blir nysgjerrig på å prøve behandlingen, er det lite beviser på at det faktisk er helsemessige fordeler ved å få vitaminer intravenøst.

Dr Kevin Campbell fortalte MailOnline at han mener helsefordelene pasientene føler rett og slett skyldes placeboeffekt.

- Det har aldri vært noen randomiserte kontrollerte kliniske studier for å demonstrere faktiske fordeler for disse intravenøse infusjonene.

- Som en kardiolog ikke jeg vil anbefale disse typer behandlinger. Vi kan heller bruke tiden vår på forebyggende aktiviteter som kosthold, mosjon og modifisering av risikofaktorer, sa Dr Campbell til Daily Mail.

Også STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim har prøvd seg på skjønnhetstrenden.

 - Noen utpreget varig reaksjon fikk jeg ikke, men at pulsen senket seg er det ingen tvil om, sier Mari.

Du kan lese om hennes opplevelser i siste utgave av STYLEmag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer