Accessoirer

Slik blir du trendy i 2012

Sjekk nyhetene fra tilbehørskjeden Accessorize.

Publisert
Sist oppdatert
At tilbehøret kan gjøre hele forskjellen, har du nok hørt før.

Ikke bare kan det løfte antrekket fra fint til fantastisk. Det kan også oppdatere garderoben din for en billig penge.

Ved hjelp av de riktige accessoirene vil antrekket fra i fjor likevel være helt «2012».

SE OGSÅ: Sjekk hva som skjer med veskene i 2012

Fire hovedtrender

Som KK.no har skrevet i vår store trendrapport, vil det nye året preges av retro husmorkjoler, jungelfeber og sarte pasteller.

Og tilbehøret skal selvfølgelig akkompagnere det hele, ifølge Accessorize.

Tilbehørskjeden har delt sin vår/sommerkolleksjon i fire trender – som inkluderer alt fra sandaler og badetøy til halskjeder og ørepynt. Vi har plukket ut våre favorittnyheter. Se dem i bildeviseren under.

Slik blir våren hos Accessorize

Arizona: Nøkkelord er naturmaterialer som skinn og kanvas, slange- og dyreprint, gull, sølv og bein. Se for deg en krysning mellom søramerikanske aztekere og nordamerikanske indianere.

Coquette : Morsom og flørtende. Nøkkelord er colourblocking, striper og prints. Det blir blandet annet polkadotter og stjerner, flamingoer og palmer.

Tiki:Etnisk stil med tribalsmykker, eksotiske prints, japanske mønstre og reptilteksturer, som skal gi deg den rette urbane jungelfølelsen.

Bonbon: Sukkertøyfarget trend i pastell og sorbetnyanser. Inspirert av 60-tallet med et dryss av moderne Japan på toppen. Det blir skjerf med silketrykk og elegante boksclutcher. Viktige detaljer i smykkene er pastellfargede stener og perler.

60 FAVORITTER:Mer vårmote 2012

Sjekk KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012.

Vi har også fått en sniktitt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl Weekday, Monki og veske- og tilbehørskjeden Morris.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer