Mote Med Mening

Slik blir hårtrendene for 2012

Frisørkjeden Olimb varsler fullt fokus på panneluggen neste sesong.

HØSTENS FRISYRE: Dette bildet er en del av inspirasjonen til det ene hårshowet Olimb & Co skal ha under årets Mote Med Mening. Høsten 2012 er blant annet insprert av storbyen, og panneluggen er tilbake for fullt.  Foto: Olimb & Co
HØSTENS FRISYRE: Dette bildet er en del av inspirasjonen til det ene hårshowet Olimb & Co skal ha under årets Mote Med Mening. Høsten 2012 er blant annet insprert av storbyen, og panneluggen er tilbake for fullt. Foto: Olimb & Co Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For sjette gang arrangerer frisørsalongen Olimb & Co veldedighetsshowet «Mote Med Mening» i samarbeid med Isadora, Wella, SP og Norwegian Fashion Institute.

Meningsfylt mote

«Mote Med Mening» ble stiftet av salonggründer Berit Olimb etter en idé fra England, kalt Alternative Hair Show. Arrangementet var et hårshow til inntekt for barn med leukemi.I 2006 ble den norske versjonen stiftet, etter å ha inngått et samarbeid med Kirkens Bymisjon to år tidligere. Det første showet fant sted i 2007. De tidligere årene har pengene gått til Kreftforeningen, Barneavdelingen på Ullevål sykehus, Kirkens bymisjon og BAR (Barn av rusmisbrukere). I år er det Karanba som er den utvalgte organisasjonen. Karanba er et sosialt prosjekt, med fotball som virkemiddel, som har med hensikt å få barn vekk fra slumområdene i Rio de Janeiro i Brasil.

En sniktitt på høsten 2012

- Publikum kan vente seg visninger av trender, både når det kommer til mote og hår. Blant visningene vil det være en presentasjon av trendene for høsten 2012, både på mote-og hårfronten, forteller Alex Cornelius Sørensen-Sjømæling, daglig leder ved Olimb & Co i Prinsens gate i Oslo.Han forteller at 60-tallsstilen med pannelugg og kortklipt hår, samt en bred fargepalett vil stå sterkt til høsten, en stor kontrast til vårens hårtrender.- Denne våren skal håret være naturlig, romantisk og fult av liv à la hippie/ bohem-stilen. Styr unna både rettetang og krølltang, og bruk minst mulig stylingprodukter. Men det er ikke alle som er utstyrt med lange lokker. Korthårede må belage seg på å klippe noen centimeter til, om du skal være trendy i vår.- Den lengre boben, som sett på blant andre Jennifer Aniston er på vei ut. Nå skal boben være kort, og om man har pannelugg skal den være myk og laidback, sier Alex.

Arrangementet

Årets «Mote Med Mening» finner sted på DogA førstkommende fredag, og dørene åpner klokken 19. Årets konferansier er sjefredaktør i Vixen, Marianne Jemtegård, og artister som Samsaya og Rikke Lie skal opptre på scenen. På catwalken vil det være visning av Trendvisning høst 2012, TSH 2012 og Twin-Set, og hårvisninger med Olimb & Co, Wella/SP, HOPE Hair, Kolleksjon Olimb & Co og Perry Frisørene. Billettene koster 495 kroner, og ligger ute på Billettservice.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer