Acne

Slik blir høsten hos Acne

Jakker, sko, skjørt og de klassiske cardiganene!

HØSTNYHETENE FRA ACNE: I høst skal vi kle oss i statement kåper i gammelrosa. Foto: Acne.com
HØSTNYHETENE FRA ACNE: I høst skal vi kle oss i statement kåper i gammelrosa. Foto: Acne.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det svenske merket Acne Studios holdt sin visning for høsten og vinteren 2015 under moteuken i Paris tidligere i år. 

LES OGSÅ: Slik blir våren hos Acne

Klesmerket fortsetter å vokse og vi nordmenn elsker nabolandets design. En avslappet og kul stil med iøynefallende detaljer.

Skoene

Acne har gjort en markant innmarsj på skomarkedet. Deres ankelboots og kanskje spesielt modellen Pistol har vært en klassiker som har solgt utrolig godt.

Skoene er kjent for å være av god kvalitet, i tillegg er de gjerne klassiske og tidløse, og kan derfor brukes sesong etter sesong.

LES OGSÅ: Trenden vi elsker: Knehøye boots

Denne høsten har Acne gått for statement-hæler. Den klassiske stiletthælen er erstattet av skinnende metall og en bred hæl. Skoene er anvendelige med en behagelig høyde.

HØSTNYHETENE HOS ACNE: Fargesterke og kule detaljer. 
SHOP STILEN: Oransje pumps kr 4095. Pumps med bronsjefarget hær, kr 4595. Ankelboots med søvfarget hæl, kr 5395. Spisse ankelboots i burgunder,kr 3995. Foto: Acne.com
HØSTNYHETENE HOS ACNE: Fargesterke og kule detaljer. SHOP STILEN: Oransje pumps kr 4095. Pumps med bronsjefarget hær, kr 4595. Ankelboots med søvfarget hæl, kr 5395. Spisse ankelboots i burgunder,kr 3995. Foto: Acne.com Vis mer

Jakker og kåper

Yttertøy har Acne alltid vært gode på, og de skuffer heller ikke denne sesongen.

Kolleksjonen bærer preg av flere teksturer og mer innsnevrede snitt enn hva vi har sett tidligere.

LES OGSÅ: 11 perfekte skinnjakker

Fargene varierer fra klassisk sort og grått, til gammelrosa og lyseblå nyanser. Jakkemodellene har ulike detaljer, farger og personlighet - med andre ord kan man finne en høstfavoritt til enhver stil.

HØSTNYHETER HOS ACNE: Jakkene og kåpene har skreddersøm med innsnevret liv. Silhuettene er lange og korte og fargne varierende. 
SHOP JAKKENE (fra venstre): Gammelrosa med markante sømmer, kr 12 495. Kort og grå, kr 4995. Skinnjakke, kr 18 995. Shearling jakke, kr 17995. Knelang og gammelrosa, kr 10 495. Foto: Acne.com
HØSTNYHETER HOS ACNE: Jakkene og kåpene har skreddersøm med innsnevret liv. Silhuettene er lange og korte og fargne varierende. SHOP JAKKENE (fra venstre): Gammelrosa med markante sømmer, kr 12 495. Kort og grå, kr 4995. Skinnjakke, kr 18 995. Shearling jakke, kr 17995. Knelang og gammelrosa, kr 10 495. Foto: Acne.com Vis mer

Skjørt

Det er bare å glede seg over disse skjørtene! Arbeidet og detaljene er forseggjort, og vi har falt pladask for disse variantene.

LES OGSÅ: Finn riktig skjørt til din fasong

HØSTNYHETER FRA ACNE: Skjørt i materialer av høy kvalitet med moteriktige detaljer. 
SHOP STILEN (fra venstre): Gult, kr 3295. Lyseblått, kr 1095. Skinn, kr 11 995.  Foto: Acne.com
HØSTNYHETER FRA ACNE: Skjørt i materialer av høy kvalitet med moteriktige detaljer. SHOP STILEN (fra venstre): Gult, kr 3295. Lyseblått, kr 1095. Skinn, kr 11 995. Foto: Acne.com Vis mer

 

Cardigan

For oss nordmenn er dette plagget ypperlig hele året. Det er perfekt over en blomsterkjole en sommerkveld, så vel som under en kåpe på vinteren.

LES OGSÅ: Derfor er cardiganen et perfekt plagg

I høst kommer cardiganen i ulike lengder og farger med en forstørret sikkerhetsnål.

HØSTNYHETER FRA ACNE: Den klassiske cardiganen fra Acne kommer denne sesongen med en forstørret sikkerhetsnål detalj. 
SHOP STILEN: Sort, kr 2695. Blå, kr 2495. Grå, kr 2595.  Foto: Acne.com
HØSTNYHETER FRA ACNE: Den klassiske cardiganen fra Acne kommer denne sesongen med en forstørret sikkerhetsnål detalj. SHOP STILEN: Sort, kr 2695. Blå, kr 2495. Grå, kr 2595. Foto: Acne.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer