Bik Bok

Slik blir høsten hos Bik Bok

Løse plagg, vide, feminine silhuetter og naturlige farger.

SLIK BLIR HØSTEN HOS BIK BOK: 70-tallstrenden med vidde i bena er markant i kolleksjonen til Never Denim. 
Slengbukser med flere knapper, kr 599. Dressbukser i jordtoner, kr 699. Slengbukser, kr 599. Foto: Produsentene
SLIK BLIR HØSTEN HOS BIK BOK: 70-tallstrenden med vidde i bena er markant i kolleksjonen til Never Denim. Slengbukser med flere knapper, kr 599. Dressbukser i jordtoner, kr 699. Slengbukser, kr 599. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Høstkolleksjonen til Never Denim er inspirert av 70-tallet når det kommer til valg av snitt, farger og materialer.

Silhuettene er løse med vidde i bukseben og  materialevalget har falt på sesongens absolutt kuleste - semsket skinn.

LES OGSÅ: Her er høstens store trender

Denim og grafisk print dominerer også kolleksjonen, og nytt for sesongen er en limited edition tilbehørskolleksjon med vesker.

Kle deg i behagelige jeans

Jeansen er og blir en folkefavoritt, og vi kan derfor juble over høstkolleksjonen til Never Denim som er proppfull av ulike varianter.

LES OGSÅ: Denim fra topp til tå

Her finnes det modeller for enhver smak: Kroppsnære skinnyjeans, sesongens populære slengbukser, baggy modeller og den store comebacken - snekkerbuksa.

Materialene er stretchy og behagelige!

HØSTEN HOS BIK BOK: Jeans i ulike snitt, materialer og farger. 
Fra venstre: Snekkerbukse, kr 799. Korte bukser med silestripe på siden, kr 699. Blå skinny jeans, kr 699. Grå jeans med detaljer på knærne, kr 599. Jeans med flettet belte, kr 999. Foto: Produsentene
HØSTEN HOS BIK BOK: Jeans i ulike snitt, materialer og farger. Fra venstre: Snekkerbukse, kr 799. Korte bukser med silestripe på siden, kr 699. Blå skinny jeans, kr 699. Grå jeans med detaljer på knærne, kr 599. Jeans med flettet belte, kr 999. Foto: Produsentene Vis mer

Skinn

Skinn er en sikker investering - stoffet blir bare finere jo mer det brukes og dessuten er det et materiale som aldri vil gå av moten.

- Et av sesongen viktigste nøkkelplagg er den mørke burgunderfargede kimonoen i semsket skinn, sier produktsjef Jenny Wermedal.

LES OGSÅ: 14 perfekte skinnjakker

Vi i STYLEmag elsker forøvrig den sorte slengbuksen i skinn, som vi gleder oss til å style med en lys, tettsittende høyhalser og spisse pumps i høst.

HØSTEN HOS BIK BOK: Gå for skinn i glatte og semskede overflater. 
Kåpe, kr 1199. Skinnbukser med sleng, kr 599. Kimono, kr 1399. Topp med frynser, kr 699. Skinntopp, kr 399.  Foto: Produsentene
HØSTEN HOS BIK BOK: Gå for skinn i glatte og semskede overflater. Kåpe, kr 1199. Skinnbukser med sleng, kr 599. Kimono, kr 1399. Topp med frynser, kr 699. Skinntopp, kr 399. Foto: Produsentene Vis mer

Karakteristisk print

I høst skal du kle deg i delikat silke omhavnet av grafisk mønster. Silhuetten er løs og avslappet, men fortsatt feminin. Fargene er nedtonet og det karakteristiske printet står i fokus.

LES OGSÅ: Mønsteret vi elsker nå

Bruk omslagskjolen med jeans på jobb for et avslappet uttrykk. Blyantskjørtet og blusen kan brukes som et sett eller separat.

 

HØSTEN HOS BIK BOK: Karakteristiske print i silkemateriale. 
Oversized silkekaftan, kr 899. Blyantskjørt, kr 349. Bluse, kr 399.  Foto: Produsentene
HØSTEN HOS BIK BOK: Karakteristiske print i silkemateriale. Oversized silkekaftan, kr 899. Blyantskjørt, kr 349. Bluse, kr 399. Foto: Produsentene Vis mer

Tilbehørskolleksjon

Høstens store nyhet fra Never Denim er at det lanseres et begrenset utvalg vesker. De har harde linjer som er kombiner med runde utskjæringer og metallinslag.

LES OGSÅ: Høstens fineste vesker

- Mykt, tykt lær brukes på strukturerte former og skaper subtile, sofistikerte og tidløse vesker for de som setter pris på unik og særegen kvalitet, sier tilbehørsdesigner Elizabeth Romanin.

HØSTEN HOS BIK BOK (fra venstre): Sort med gulldetaljer, kr 999. Sort med rund utskjæring, kr 1299. Brun med rund utskjøring, kr 1299. Liten og sort, kr 1199. Foto: Produsentene
HØSTEN HOS BIK BOK (fra venstre): Sort med gulldetaljer, kr 999. Sort med rund utskjæring, kr 1299. Brun med rund utskjøring, kr 1299. Liten og sort, kr 1199. Foto: Produsentene Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer