Høsten 2013

Slik blir høsten hos H&M

Sjekk hvilke klær - og ikke minst støvletter, som gjør comeback!

I BUTIKK: 5. september kommer H&Ms nye høstkolleksjon i butikk og på nett i Norge.  Foto: Per Ervland
I BUTIKK: 5. september kommer H&Ms nye høstkolleksjon i butikk og på nett i Norge. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I disse dager er nok de fleste av oss mest opptatt av hva vi skal ha på oss på sommerens mange festligheter. Høsten er jo, tross alt, milevis unna!

Dessverre så er det likevel slik at den kjølige, litt kjipe årstiden er her før vi vet ord av det, og da kan det være greit å vite at du har noe å glede deg til.

Fra og med august og utover begynner nemlig høstkolleksjonene å komme i butikk, og flere av de store kleskjedene, norske og utenlandske, får faktisk inn en del av de nye plaggene allerede i slutten av juli.


5. september kommer også H&Ms omtalte høstkolleksjon i butikk (og på nett), og dersom du er en av dem som fikk med deg kleskjedens catwalkvisning under moteuken i Paris i vinter, så vet du at det er mye å se frem til.

Se flere bilder fra catwalkshowet nedenfor:


LES OGSÅ: Ikke vis for mye hud

Inspirert av Paris

Årets kolleksjon er inspirert av trendene i nettopp Paris, og er en kombinasjon av enkle, moderne silhuetter, boho-chic og klassiske parisiske detaljer.


- Nøkkelordet for den nye kolleksjonen er moderne, men med et tomboy-preg. Det er veldig fransk, med mye fokus på god kvalitet og skreddersydde snitt, forteller Kristin Fjeld, som er PR-sjef i H&M, til KK.no:

- De hotteste trendene, er blant annet store statementjakker, skinnbuksen, store strikkegensere og lekre kjoler.

I tillegg til florlette paljettkjoler, militærinspirerte jakker og overdådig fuskepels, inneholder kolleksjonen en rekke kule accessoirer.

Deriblant røffe skuldersmykker, kaptein/seilerhatter, høyhælte ankelstøvletter, herreinspirerte brogues med spenner, statementkjeder og lårhøye støvletter i ekte 90-tallsstil.


LES OGSÅ: Blir disse Chanel-luene en hit?

Selges i fem butikker

Alle plaggene som ble vist under moteuken i Paris, da på supermodeller som Cara Delevingne, Arizone Muse, Isabeli Fontana og Joan Small, vil selges på nett og i butikk.
Og prisene skal være «standard H&M-priser».

- Ja, prisene ligger innenfor det som er normalt hos H&M, der noe selvfølgelig er litt dyrere på grunn av eksklusiviteten og materialene brukt. Prisene går fra kroner 149 til kroner 1799, sier Fjeld:

- Plaggene vil være tilgjengelig i tre butikker i Oslo - Karl Johansgate, Bogstadveien og Oslo City, samt i Bergen og Trondheim - og på nett


LES OGSÅ: Slik vil Acne se deg i høst

Mer høstnytt

Følg med på KK.no, vi kommer også med nyheter om høstkolleksjonene til andre store kleskjeder, som Lindex, MQ, Bik Bok og Gina Tricot.

Sjekk også ut høstkolleksjonene til smykkedesignerne Efva Attling og Dyrberg/Kern og nyhetene til skomerker som Steve Madden, Eurosko og DNA.

LES OGSÅ: Her debuterer Alexander Wang for Balenciaga

INSPIRERT AV PARIS: H&Ms nye kolleksjon er inspirert av kvinnene og klesstilen i Paris. Her er det mye skinn, lekre detaljer, fuskepels og kule accessoirer.  Foto: Per Ervland
INSPIRERT AV PARIS: H&Ms nye kolleksjon er inspirert av kvinnene og klesstilen i Paris. Her er det mye skinn, lekre detaljer, fuskepels og kule accessoirer. Foto: Per Ervland Vis mer
LÅRHØYE ER TILBAKE: Lårhøye boots ala Pretty Woman gjør for alvor comeback i høst.  Foto: Per Ervland
LÅRHØYE ER TILBAKE: Lårhøye boots ala Pretty Woman gjør for alvor comeback i høst. Foto: Per Ervland Vis mer
KAPTEIN/SEILERHATTEN: Gjør også comeback denne sesongen. Her ser du modellene fra visningen i Paris - samt KKs utsendte som meget fornøyd prøver på den kule hatten på bildet øverst til venstre.  Foto: All Over Press/Per Ervland
KAPTEIN/SEILERHATTEN: Gjør også comeback denne sesongen. Her ser du modellene fra visningen i Paris - samt KKs utsendte som meget fornøyd prøver på den kule hatten på bildet øverst til venstre. Foto: All Over Press/Per Ervland Vis mer
SOM PÅ CATWALKEN: Her ser du supermodell Cara Delevingne i kjolen som KK.no fikk ta en titt på i forrige uke. Også denne kommer for salg i september.  Foto: All Over Press/Per Ervland
SOM PÅ CATWALKEN: Her ser du supermodell Cara Delevingne i kjolen som KK.no fikk ta en titt på i forrige uke. Også denne kommer for salg i september. Foto: All Over Press/Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer