Lindex

Slik blir høsten hos Lindex!

Se trendplaggene fra den nye kolleksjonen og få fashion advisor Kathrine Sørlands hotteste stylingtips.

Publisert
Sist oppdatert

70-tallet er tiåret som absolutt har satt sine spor i kolleksjonene som har blitt presentert dette året. Kjedebutikkene har også blitt fylt opp med slengbukser og alt som hører til, men nå ser det ut til at vi hopper ti år til tilbake i tid. Da vi tok en prat med Kathrine Sørland, fashion adviser for Lindex, fortalte hun oss at 60-tallet absolutt er i fokus i årets høstkolleksjon hos kjedebutikken Lindex.

- Det er fokus på myk eleganse, den typiske a-fasongen, deilige høstfarger, og lekre detaljer til de enkle snittene. Selvfølgelig er strikkagenseren også med - den kan du jo kombinere med alt! Genserne i denne kolleksjonen har klokkeermer, så plagget blir mer som et statement enn en vanlig genser, sier Sørland.

I denne kolleksjonen har kjedebutikken kombinert farger du normalt kanskje ikke ville ha satt sammen selv. Til en vinrød bukse i ankellengde med litt sleng har de brukt en aprikosfarget overdel, og la oss bare si det sånn: Vi elsker det! Utradisjonelle fargekombinasjoner kan ene og alene skape et helt fantastisk antrekk. Du trenger ikke mye mer enn disse to plaggene før hele looken er komplett, og det kan vi like! 

Ikke mye har skjedd med kåpene denne sesongen. Passformen er fremdeles litt androgyn, noe vi fremdeles ikke er lei, men dersom dette ikke er helt din greie kan du fint knyte et belte i livet for en mer feminin fasong. I tillegg til å ha brukt de klassiske høstfargene som grønt og burgunder, ser vi også innslag av grafiske mønstre i kolleksjonen. Det er tydelig at kjedebutikken har hatt lag-på-lag-styling i bakhodet da de designet denne høstkolleksjonen. Flere av plaggene var allerede blitt satt sammen da vi ankom showroomet til Lindex, og vi ser at det å bruke en topp med stropper over en genser (eller kjole) er fremdeles like hot! Saken fortsetter under annonsen.

Disse plaggene kan hun ikke leve uten

- Det er definitivt noen plagg i garderoben min jeg ikke kan leve uten. Et par sorte jeans er absolutt en av dem. For Kathrine Sørland er jeansene, den hvite skjorten og en sort dressbukse på hennes liste over tre plagg hun ikke kan leve uten. Et par jeans er et tidløst plagg, og de kan styles til så mangt.

- Det er nettopp det - jeg kan style dem med så å si alt! Det som er så fint med jeans er at du lett kan dresse dem både opp og ned. Når jeg skal på fest så kjører jeg gjerne på med en helt enkel topp og et par pumps. Da er jeg absolutt mest komfortabel, forteller Sørland. Saken fortsetter under bildekarusellen.

- Jeg håper 90-tallet aldri kommer tilbake

Selv elsker Sørland retromoten. Hun elsker 60-, og 70-tallsmoten, men 90-tallsstilen, som absolutt begynner å gjøre sitt inntog, er ikke hennes favoritt.

- Den perioden på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet likte jeg ikke. Det var altfor voldsomt og for mye techno-vibber. Jeg husker så godt da venninnene mine kom på skolen i disse bolebuksene og buffalosko. Nei, æsj, sier Sørland og rister på hodet. - Det håper jeg virkelig aldri kommer tilbake igjen. Onepiece-en håper jeg også forblir historie. Men jeg må si det at jeg elsker den kombinasjonen av å ha en singlet over en genser, og det er jo litt 90-tallet, så jeg går litt mot det jeg alt har sagt, ler Sørland. 

Det hun derimot tror kommer til å bli veldig populært i høst er den klassiske stilen. Bukser i rene linjer, gode stoffer, og gjerne hele dresser! Og når det kommer til tilbehøret har Kathrine et tips hun alltid selv følger:

- Less is more!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer