Mardou & Dean

Slik blir høsten hos Mardou & Dean

- Kom dere til Milano med en gang, er moteekspertenes beskjed.

SEXY: Mardou & Dean holdt visning i garasjen på The Thief i Oslo torsdag kveld.  Foto: Mardou & Dean
SEXY: Mardou & Dean holdt visning i garasjen på The Thief i Oslo torsdag kveld. Foto: Mardou & Dean Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK..NO/STYLEMAG.NO: Torsdag kveld viste Mardou & Dean frem sin nye kolleksjon for høst- og vintersesongen 2015 i garasjen til hotellet The Thief.

Fire etasjer under bakken var det stilt ut de lekreste bilene fra Mercedes Benz, samt servering av drinker før visningen begynte.

Mardou & Dean valgte en litt utradisjonell måte å vise frem sin kolleksjon på. Dette var også en trend under New York Fashion Week ,da blant annet Tommy Hilfiger valgte å lage en egen amerikansk fotballbane for å vise sin kolleksjon.

I en mørk, grungeinspirert setting til dunkende elektronikarytmer viste modellene trendene for høsten og vinteren som kommer. Og for dem som er glad i skinnbukser, kjoler med åpen rygg, frynser og lag-på-lag, ja, da er det bare å glede seg.

Sjekk vårtrendene til Mardou & Dean her!

- Den nye kolleksjonen er inspirert av oktagrammet, den åttearmede stjernen som dukker opp i de fleste kulturer, sier Ingrid Bredholt.: 

- Jeg har jobbet rundt ideen om at vi har en felles underbevissthet og prøvd å uttrykke en samlet internasjonal identitet. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer