Meghan Markle:

Slik blir Meghan Markles brudekjole

Dette mener ekspertene!

MEGHAN MARKLE: Skuespilleren har forlovet seg med prins Harry. Foto: Scanpix
MEGHAN MARKLE: Skuespilleren har forlovet seg med prins Harry. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom den gledelige nyheten om at prins Harry (33) og skuespilleren Meghan Markle (36) nå endelig har forlovet seg. Ryktene har svirret rundt det som nettopp er blitt bekreftet en god stund nå, og vi har ventet i spenning på å se hvordan ringen hennes kom til å se ut. Og ja, den er praktfull! Se bilder her.

«Hans Kongelige Høyhet prins Henry av Wales og Ms. Meghan Markle har forlovet seg og skal gifte seg», lyder det i en melding fra Kensington Palace. I meldingen står det også at de gleder seg over å kunngjøre forlovelsen, og at bryllupet vil finne sted allerede våren 2018.

LES OGSÅ: Meghan Markle om forlovelsen: - Det var et veldig romantisk frieri!
LES OGSÅ: Harry designet forlovelsesringen selv - med mamma Dianas diamanter

FORLOVET: Det lykkelige paret møtte pressen foran Kensington Palace 21. november. Foto: Scanpix
FORLOVET: Det lykkelige paret møtte pressen foran Kensington Palace 21. november. Foto: Scanpix Vis mer

Og det er nok ikke bare paret som gleder seg til våren. Her i redaksjonen har vi allerede begynt å spekulere i hvordan kjolen til Suits-skuespilleren kommer til å se ut, men ifølge Kjell Arne Totland, TV2s kongehusekspert, vet vi lite om hvordan prinsebryllupet til våren blir.

- Meghans brudekjole vil nok avhenge av det. Velinformerte kilder i London hevder at paret selv helst ønsker et mindre og mer privat bryllup, og det vil uansett ikke bli like stort som William og Kates. De tror faktisk at det kan bli en borgerlig vielse i Windsor - slik pappa Charles og hans Camilla gjorde i 2005, forteller Totland til KK.

LES OGSÅ: Meghan Markle: - Det er klart at en slik dokumentar kan virvle opp mye gammelt grums

SOFISTIKERT STIL: Meghan Markle varierer ofte mellom knelange skjørt og matchende sett. Foto: Scanpix
SOFISTIKERT STIL: Meghan Markle varierer ofte mellom knelange skjørt og matchende sett. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg tror hun velger en enkel og stilren brudekjole

GÅR FOR NOE STILRENT: Kongehusekspert Kjell Arne Totland tror Markle velger en stilren brudekjole med lange ermer. Foto: Scanpix
GÅR FOR NOE STILRENT: Kongehusekspert Kjell Arne Totland tror Markle velger en stilren brudekjole med lange ermer. Foto: Scanpix Vis mer

Markle ble for alvor kjent etter at hun kapret rollen som Rachel Zane i tv-serien «Suits». Rollen hennes jobber i et advokatfirma, og stilen hennes på tv-skjermen var stilren og klassisk - noe hun også har gått for i sine hverdagslige antrekk.

Vi ser ofte Meghan i knelange skjørt, dresser og enklere kjoler, men hun tilfører antrekkene det lille ekstra ved å style det med iøynefallende sko, en rød veske eller bytte ut dressbuksen med skinnbukser.

Så, med dette som grunnlag. Hva slags brudekjole kommer 36-åringen til å gå for?

- Jeg tror Meghan velger en enkel og stilren brudekjole med lange ermer - kanskje noe i blonde ... Og kanskje gjør hun som Grace Kelly i sin tid gjorde, og hopper bukk over alle de kjente motehusene og lar sin faste sydame i Suits skape kjolen? Kjolen Edith Head skapte til fyrstinne Grace er jo legendarisk og gjentatte ganger kåret til tidenes vakreste, kongelige brudekjole.

Uansett hva skuespillerstjernen kommer til å velge er Totland sikker på en ting:

- Jeg er overbevist om at hun vil bli en strålende vakker brud!

Lar hun seg inspirere?

Det har vært mange kongelige brudekjoler opp gjennom tidene. Som Totland nevner, har Grace Kelly fått skryt for sitt valg helt siden 1956, og da prins William giftet seg med Kate Middleton, nå hertuginne Kate, i 2011, var det ingen tvil om at brudekjolen hennes lignet svært på Grace Kellys.

Men Ingeborg Heldal, moteekspert og ansvarlig redaktør i KK, er ganske sikker på at kjolen til Meghan Markle kommer til å ha noe av Diana i seg.

- Harry elsket jo mammaen sin! De kommer nok til å bruke anledningen til å hylle henne selv om dagen handler om dem. Om det så kommer til å være i form av et smykke eller noen detaljer i kjolen.

Akkurat som Totland er også Heldal sikker på at Meghan kommer til å stråle som brud.

- Det er det ingen tvil om! Det blir spennende å se om hun velger britisk design eller går for noe hjemmefra. For eksempel Tom Ford eller Ralph Lauren. Og så må man jo ha i bakhodet at det er et kongelig bryllup og aldri rom for å gå bananas. Det kreves at man følger en viss etikette. Jeg husker hvor oppstyr det ble da prinsesse Sofia av Sverige ikke skjulte tatoveringen sin på bryllupsdagen, sier Heldal og fortsetter:

- Det er heller ikke første gangen en kongelig gifter seg med en filmstjerne. Og selv om du er en superstjerne, er du ikke fritatt fra den kongelige etiketten.

LES OGSÅ: Prinsesse Diana: - Da jeg var fire måneder på vei med William, kastet jeg meg ned trappene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer