Lindex Ss17

Slik blir våren 2017 hos Lindex

Kathrine Sørland svarer på hva vi må se etter denne sesongen.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om mange av oss ikke er helt klare for å ta på seg vårklærne enda, er det ikke til å unngå at butikkene snart fylles opp med deilige vårvarer. Vel, egentlig er jeg veldig klar for å kle meg i lettere antrekk, men været tilsier ikke akkurat det for øyeblikket.

Men dersom det klør litt ekstra i fingrene dine, kan du alltids gå for den gode, gamle lag på lag-stylingen. Bruk en kjole over en par jeans, for eksempel! En kombinasjon som denne har vært populær i hele 2016, og ifølge Kathrine Sørland, Lindex' fashion advisor, vil vi ta med dette inn i det nye året også.

- Det finnes mange stylingkombinasjoner denne sesongen. Enten man vil gå for den mer fargerike afrikanske/asiatiske looken med lag på lag, mønster på mønster, eller gjøre den litt mer enklere og skandinavisk med å style plaggene hver for seg med duse pasteller.

KATHRINE SØRLAND: Lindex' fashion advisor. Foto: KK.no
KATHRINE SØRLAND: Lindex' fashion advisor. Foto: KK.no Vis mer

LES OGSÅ: 10 kjappe før 10 med Kathrine Sørland

Inspirasjonen for vårkolleksjonen

Lindex har nettopp presentert sin nye vårkolleksjon for pressen, og til KK.no forteller Sørland at inspirasjonen fra ulike deler av verden, men at det i hovedsak er en asiatisk og afrikansk innflytelse i kombinasjon med den rene og sarte skandinaviske looken.

- Vi bør bemerke oss den sporty trenden hvor feminine plagg møter en mer sporty look i form av vide bukser med innfelte striper i sidene. Å mikse disse to stilene sammen bidrar til en flott og spennende look. Jeg vil også nevne skjorten som et nøkkelplagg denne sesongen - den kan du style på utallige måter, sier Sørland.

- Hvilke plagg er det vi MÅ se etter denne sesongen?

- Se etter skjorter i forskjellige versjoner med knyting, mansjetter og sløyfer. Kimonen og vide bukser vil også ta plass i trendbildet. Farger som gult, oransje, blått, burgunder og pasteller er farger som kommer til å være i fokus denne våren!

LES OGSÅ: Ny måte å style lag på lag

FRA PRESSEVISNINGEN: Lindex viste sin vårkolleksjon tidlig i januar. Antrekkene til høyre er våre favoritter!  Foto: KK.no
FRA PRESSEVISNINGEN: Lindex viste sin vårkolleksjon tidlig i januar. Antrekkene til høyre er våre favoritter! Foto: KK.no Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer