Holzweiler

Slik blir våren hos Holzweiler

- Vi tror på farger! sier designer Maria Skappel Holzweiler.

HOLZWEILER: Det norske merket tror på farger denne vårsesongen. Vi har tatt en prat med designer Maria Skappel Holzweiler. Foto: Holzweiler
HOLZWEILER: Det norske merket tror på farger denne vårsesongen. Vi har tatt en prat med designer Maria Skappel Holzweiler. Foto: Holzweiler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om ikke lenge er vi klare for nok en runde med den norske versjonen av moteuken - nemlig Oslo Runway. Motedagene, som er i regi av pressebyrået This Is Pr, har fått mye skryt for satsningen, og har siden de startet opp i august 2015 vokst og vokst. Blant designerne som presenterte vårkolleksjonene sine for fem måneder siden var FWSS (Fall Winter Spring Summer), Cathrine Hammel, Iben og Holzweiler (se kolleksjonene her).

Sesongen før dette var det Operaen som var Oslo Runways lokale, og dette var første gangen Holzweiler viste frem en kolleksjon på denne måten. Det var også her inspirasjonen til vårens kolleksjon fant sted.

- I forbindelse med visningen av AW16 (høst/vinter) kolleksjonen vår i Malersalen i Operaen ble vi tatt med til rom og saler på innsiden av operaen, som man normalt ikke kan besøke. I tillegg til å bli inspirert av bygget i sin helhet, ble vi inspirert av malingsøl, rekvisitter og ikke minst de fantastiske menneskene som jobber der, sier Maria Skappel til KK.no.

LES OGSÅ: Munchmuseet blir en del av Oslo Runway

Stylingen denne sesongen

Da Lindex presenterte sin vårkolleksjon for oss for ikke lenge siden, fortalte fashion advisor Kathrine Sørland at det finnes mange stylingkombinasjoner denne sesongen. Enten man vil gå for den mer fargerike afrikanske/asiatiske looken med lag på lag, mønster på mønster, eller gjøre den litt mer enklere og skandinavisk med å style plaggene hver for seg med duse pasteller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer