Moods Of Norway

Slik blir våren hos Moods of Norway

Og ja, dersom du er spesielt glad i stemorsblomster, kan dette være noe for deg.

MOODS OF NORWAY 2015 - FJORD OG FESTIVAL: Moods-gutta Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dalhkvist har laget en kolleksjon som skal kunne mikses og matches, enten du liker å telte på festival eller dusje før favorittbandet starter. Foto: Moods of Norway
MOODS OF NORWAY 2015 - FJORD OG FESTIVAL: Moods-gutta Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dalhkvist har laget en kolleksjon som skal kunne mikses og matches, enten du liker å telte på festival eller dusje før favorittbandet starter. Foto: Moods of Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du glad i blomsterprint, gule sitroner og gylne metalliske cocktailkjoler? Kanskje du elsker å dra på festivaler også?

Vel, da kan det hende Moods of Norway har noe du vil like å ha på deg til neste vår- og sommer.

Vi fikk en eksklusiv visning av neste års kolleksjon på motemerkets eget showroom i Oslo.

Blomster - lag på lag

De tre guttene bak Moods of Norway - Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dalhkvist- er kjent for å ha landets mest spektakulære motevisninger under moteukene i Oslo.

Denne gangen er det motefest hele uka - siden kolleksjonen går under navnet Fjord & Festival, kommer Moods med små motedrypp hver eneste dag.

Som alltid skal vi kle oss i muntre fargerike klær med mye print, og designerne har igjen latt seg inspirere av norsk natur.

- Vi har blitt inspirert av norske fjell og fjorder, og har hatt naturen som bakteppe hele veien. Det ser vi i mye av printet vårt, her går det i stemorsblomster og grafiske fjelltopper, men også sitroner, sier Staalnacke.

Og her er det ingenting i veien for å bruke en collegegenser med en gigantisk stemorsblomst på brystet, til en småblomstret kjole og med en blomstersøt jakke rundt livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer