Klippe håret:

Slik bør du møte opp til frisørtimen din

Er det greit å møte opp med fett hår, liksom?

KLIPPE HÅRET? På vei til frisøren, men stressa over at håret ikke er nyvasket? Ta det helt med ro! FOTO: NTB Scanpix
KLIPPE HÅRET? På vei til frisøren, men stressa over at håret ikke er nyvasket? Ta det helt med ro! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forleden dag skulle jeg til frisøren etter jobb. Det eneste problemet var at jeg ikke hadde rukket å vaske håret på morgenen, og var derfor helt flau da jeg gikk inn i salongen - uten nyvasket hår! Men så kom jeg til å tenke på en ting: Som oftest vasker jo frisøren håret ditt når du kommer til timen din, så hvordan vil egentlig frisøren at vi skal møte opp?

- Når det kommer til kunder som kommer inn for en hårklipp, så er det det samme om du møter opp med fett eller vasket hår. Vi vasker uansett håret ditt i salongen før klipp, sier Miriam Andresen, stylist, frisør og eier av salongen Amnt.

Birgit Flønes, frisør og eier av Salongen B. Hair, legger også til at det kan være lurt å komme med rent hår ved en spesiell anledning. Psst: Her er 5 grunner til at håret ditt er fett!

- Som regel er det med vask i prisen, men om du kun skal stusse håret, foretrekkes det at du kommer med rent hår, sier Flønes.

Men nå det kommer til farging, er saken litt annerledes. Du som har farget håret ditt hos frisøren, og hjemme for så vidt, vet at dette gjøres på tørt hår. Så, er det samme hvordan man møter opp hos frisøren i dette tilfellet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer