Blazer

Slik bruker du blazeren

En blazer passer like godt over en partykjole som over jeans. Vi viser deg hvordan du kan bruke en klassisk blazer til både hverdags og fest.

Slik bruker du blazeren
Publisert
Sist oppdatert
Slik bruker du blazeren

HVERDAGS: En enkel, hvit T-skjorte, skinny-jeans og en iøynefallende statement-veske balanserer den klassiske blazeren perfekt til et avslappet, men oppdatert hverdagsantrekk. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Mytheresa.com.

Shop stilen:

T-skjorte fra Helmut via my-wardrobe.com, ca. kr 780. Blazer fra Zara, kr 599. Jeans fra Cubus, kr 499. Veske fra Proenza Schouler via mytheresa.com, ca. kr 10 805. Sko fra Zara, kr 959.

Slik bruker du blazeren

FEST: Hold det stilrent og klassisk med elementer av minimalisme når du bruker blazeren til fest. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Shop stilen:

Clutch fra Givenchy via net-a-porter.com, ca. kr 7685. Blazer fra Zara, kr 599. Kjole fra Zara, kr 559. Armbånd fra H&M, kr 70. Pumps med transparant reim fra Gianvito Rossi via net-a-porter.com, ca. kr 4905. 

STILTIPS:

Se etter en klassisk, svart blazer som rekker ned til hoftene. Denne kan lett styles i hverdagen, på jobb, og til fest. For en mer casual look til hverdags kan blazeren kombineres med skinny-jeans i semimørk vask, gjerne med slitasje-detaljer for å skape ekstra balanse mot den stilrene blazeren. Velg en enkel T-skjorte med dyp V-hals for en feminin vri, og gå for en veske som henter igjen fargen fra jeansene. Til fest kan man holde det stilrene preget av blazeren ved å gå for en svart og hvit fargepallett. Gjør antrekket oppdatert ved å velge tilbehør med rene linjer og minimalistisk uttrykk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer