Bli Ny Med Kk

Slik bruker du Bli ny på nett

Glem mislykkede frisørbesøk, feil farge på leppestiften og briller som ikke passer. Nå kan du skreddersy ditt nye utseende foran pc-en - helt gratis.

Slik bruker du Bli ny på nett
Publisert
Sist oppdatert
Har du lyst til å friske opp stilen, men er usikker på hvilke frisyrer, former og farger som passer deg? Her finner du svaret med noen tastetrykk. «Bli ny på nett» er Norges første nettjeneste som viser hvordan du vil se ut med det siste innen makeup, hår og briller. Hvilken øyeskygge kler du best? Skal du gå til innkjøp av briller med rød innfatning? Har du lyst på kort hår, men usikker på om du kler det? Nå kan du prøve deg fram foran pc-en før du investerer i et nytt utseende.SLIK GJØR DU: 1. Legg inn et bilde av deg selv på www.kk.no. Bildet kan enten lastes opp fra din egen pc eller sendes inn som MMS fra mobilen. Har du ikke et bilde tilgjengelig, kan du velge blant 12 modeller og finne en som har samme ansiktsfasong som du.2. Hvilke kosmetikkprodukter liker du best? Du kan prøve deg fram med øyeskygge, rouge, leppestift, lipliner, lipgloss og eyeliner. Viser det seg at grønn øyenskygge ikke er så vellykket til deg, klikker du deg bare videre til en annen farge.3. Har du rundt, ovalt eller firkantet ansikt? Vil du være blond, mørk eller rød for en dag? Finn frisyre og hårfarge som gjør deg ny. I løpet av sekunder kan du prøve både kort, halvlangt og langt - uten å miste et hårstrå.4. Det kan være vanskelig å finne de riktige brillene, men nå kan du se deg selv med det aller siste fra Missoni, Chanel og Bulgari - for å nevne noen. Om brillene egner seg best til jobb, fritid eller fest - dét bestemmer du.Inne på Bli ny på nett kan du flytte på briller, makeup og frisyrer med museknappen. Du kan også krympe eller forstørre alt.
 • Gjør deg selv ny her! .Få personlige tips om hud, hår og makeupØnsker du personlige råd fra KKs makeup-ekspert Helge Borgen kan du sende ham bilde av deg selv og en beskrivelse av hva du trenger hjelp med. Mer info finner du på Helges side.Les mer:
 • Gå direkte til Bli ny på nett

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer