Golden Globe

SLIK bruker du bukser på fest

Emma Stone viser at du ikke må gå i kjole for å være glamorøs!

MED HENDA I LOMMA PÅ GOLDEN GLOBES: Emma Stone (26) og Lorde (18) valgte litt annerledes på nattens store Golden Globes-awards. Foto: All Over Press
MED HENDA I LOMMA PÅ GOLDEN GLOBES: Emma Stone (26) og Lorde (18) valgte litt annerledes på nattens store Golden Globes-awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Søndag kveld gikk nok en gang den glamorøse filmprisutdelingen Golden Globe av stabelen for 72. gang.

Som alltid var forventningene høye til hva stjernene hadde tatt på seg på den røde løperen på Beverly Hilton hotell i LA.

Golden Globe regnes som den nest mest prestisjetunge utdelingen etter Oscar, og med en hel stall med stylister har gjestene alt de trenger for å se helt fantastiske ut.

Vakte oppsikt i bukser

Likevel er det ikke alle som føler de må seile nedover den røde løperen i lange kjoler, selv om det er fest. Skuespiller Emma Stone (26), som er vant til å ta pusten fra oss, gikk for et par smale sorte bukser til en glitrende topp designet av Lanvin, og så helt fantastisk ut.

Ikke minst kan man faktisk ha hendene i lomma med denne trenden, og det ga Stone en avslappet og naturlig stil i blitzregnet.

- Vi har en jumpsuitsituasjon her. Jeg trodde den kom til å gå av i metalldetektoren, sa Stone til People Magazine.

Buksedressen til Stone fikk selskap av den løse sorte Narciso Rodriguez-dressen artisten Lorde (18) hadde tatt på seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer