Metallisk

Slik bruker du den metalliske trenden

Metallisk fra topp til tå, på tilbehøret eller som et skinnende innslag i antrekket. Vi gir deg stiltipsene på en av vårens heteste trender!

Slik bruker du den metalliske trenden
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Slik kler du deg i leopardmønster

Slik bruker du den metalliske trenden

SHOP STILEN: Bukser fra Isabel Marant via net-a-porter.com, ca. kr 16 830. Overdel fra Lulu & Co via net-a-porter.com, ca. kr 2 890. Skjørt fra H&M, kr 299. Veske fra Zara, kr 1199. Pumps fra Jimmy Choo via net-a-porter.com, ca. kr 4 865. Snerakers fra Superga via my-wardrobe.com, ca. kr 490. Foto: produsentene, net-a-porter.com, My-wardrobe.com.

STILTIPS: 

Plagg med metallisk finish er en av vårens aller heteste trender, og har blitt sett på vårvisningene til flere av de aller største motehusene. Er du ekstra vågal kan du trygt gå i metallisk fra topp til tå etter inspirasjon fra Lanvins vår- og sommerkolleksjon. Er du litt mer nøktern i stilen er veske, pumps eller sneakers i metallisk en fin måte å oppdatere vårantrekket og gi det det lille ekstra. Til fest kan et gullfarget skjørt gjøre under sammen med en hvit, florlett skjorte og spisse, sexy pumps.

Les også: Nå skal du bruke blomstermønster

Slik bruker du den metalliske trenden

CATWALKTREND: (Fra venstre) Lanvin, 3.1 Phillip Lim, Altuzarra og Proenza Schouler var blant de store motehusene som viste den metalliske trenden i sine kolleksjoner for våren og sommeren. Foto: All Over.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer