Denim På Denim

Slik bruker du denim på denim

Bella Hadid viser frem en utrolig fin variant!

I DENIM: Bella Hadid viser hvordan denim på denim gjøres! Foto: Scanpix
I DENIM: Bella Hadid viser hvordan denim på denim gjøres! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bella Hadid (20) er blant de hotteste navnene i modell- og moteindustrien om dagen. Både hun og storesøsteren Gigi (22) gjør det svært godt, og har raskt blitt noen av verdens største stjerner. På Instagram har Bella nesten 14 millioner følgere, og hun deler stadig bilder av antrekk hun bruker. 

Ofte er det fra rød løper-tilstelninger hvor hun (og de andre) kjører litt ekstra på. Men nå og da deler hun bilder av sine mer avslappede antrekk, og nylig var det denim fra topp til tå. Så langt har over 700.000 mennesker likt bildet Bella la ut på Instagram av antrekket sitt, og vi slenger oss på den!

Her viser hun en super måte å ta i bruk den evige denimtrenden. For akkurat denim er noe som ikke «går av moten» med det første. De fleste av oss eier et par jeans, men hvordan styler du dem? Det er ikke så mange av oss som kjører denim på både over- og underdel. Og vi kan jo forstå hvorfor, for det er ikke alltid det blir en innertier.

Bella Hadid Foto: Splash News
Bella Hadid Foto: Splash News Vis mer

Ofte kan det kanskje bli litt for mye for noen å kjøre på med, for eksempel, en denimskjorte- og bukse, men da er det så fint av vi har sånne som Bella Hadid som viser deg den perfekte måten å ta det litt ned på.

Bruker du en denimjakke med en underdel som også er i denim, kan du la jakken være åpen og han en topp under som bryter opp antrekket. Når også skjørtet hun bruker er såpass kort, blir det ikke like mye denim som når man bruker en bukse. Men et godt tips er altså å la jakken være oppe og bruke en topp som ikke er i denim under. 

Psst: Lurer du på om skjørtet ditt er for kort? Ta denne supersmarte sittetesten for å sjekke!

LES OGSÅ: Her er ukens hotteste skjønnhetsnyheter!
LES OGSÅ: Miley Cyrus i krangel med Dolce & Gabbana
LES OGSÅ: Susanne ble ny med KK! Se de fantastiske bildene
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer