Hundetannsmønster

Slik bruker du hundetannsmønster

En av høstens heteste mønstertrender er det klassiske hundetannsmønsteret - vi viser deg hvordan du bruker det!

Slik bruker du hundetannsmønster
Publisert
Sist oppdatert

STILTIPS:

I ny og oppdatert versjon har det klassiske hundetannsmønsteret kommet tilbake i trendbildet. Mønsteret som vanligvis har blitt sett på som sofistikert og kanskje en smule konservativt har blitt trendy, moderne og en favoritt i gatemotebildet. Nå har nemlig mønsteret blitt forstørret, og gått fra lite og diskret til stort og overdimensjonert.

Mønstermiks-trenden som har regjert i vår- og sommersesongen fortsetter, og om du tør, kan du kombinere hundetannsmønster med andre mønstrede plagg i ett og samme antrekk. Velg da mindre mønster enn hundetannsmønster på de andre plaggene for å skape en viss balanse. Er du ikke fullt så vågal kan du gå for en jakke i det iøynefallende mønsteret som du kombinerer med et ellers ensfarget antrekk i din favoritt-basefarge.

Les også: Slik bruker du skjørt når temperaturen synker

Slik bruker du hundetannsmønster

SHOP ANTREKKET: Jakke fra Vero Moda, kr 399. T-skjorte fra Frame Denim via net-a-porter.com, ca. kr 850. Skjørt fra Zara, kr 399. Sokker fra Barbour via asos.com, ca. kr 110. Sko fra Sophia Webster via net-a-porter.com, ca. kr 5010. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com. 

Les også: Dette er årets heteste vinterjakke

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer