Støvletter

Slik bruker du knehøye støvletter

Unngå å falle i «Pretty Woman»-fellen når du bruker høstens knehøye skotrend!

Slik bruker du knehøye støvletter
Publisert
Sist oppdatert

En av høstens heteste skotrender er de knehøye støvlettene. Både på høy og lav hæl, og helst med en glippe bar hud på låret mellom skoen og resten av antrekket. Men her er det lett å havne i sexy-fellen og ende opp med et antrekk som minner om Julia Roberts' karakter vivian Ward i filmklassikeren «Pretty Woman». Antrekket skal likevel være sexy, men på en diskret måte. Vi viser deg hvordan du gjør det.

SHOP STILEN: Bombejakke fra H&M, kr 999. Høyhalset genser fra Zara, kr 559. Lang blazervest fra Zara, kr 559. Shorts i semsket skinn fra Talitha via net-a-porter.com, ca. kr 5950. Skjørt fra H&M, kr 249. Foto: Produsentene, Net-a-porter.

STILTIPS:

Se etter plagg til overkroppen som er både oversized og med rette snitt - gjerne herreinspirert med blazere, frakker, vester og store gensere. Tenk gjerne lag-på-lag, og gå for to oversized plagg over hverandre. Underdelen kan være mindre og mer feminin. Et miniskjørt eller en lekker skinnshorts som så vidt stikker frem under det oversized plagget på overkroppen skaper en fin balanse mellom maskulint og feminint i antrekket, og de ellers vampete og sexy støvlettene blir tonet ned og blir sexy på en diskret og klassisk måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer