Dries Van Noten

Slik bruker du metallisk og mønster à la Dries Van Noten

Vårkolleksjonen fra belgiske Dries Van Noten er sofistikert, moderne og feminin. Vide bukser, silkeskjorter, mønstermiks, brokade og gull setter standarden for en stil som er spennende og litt utenom det vanlige. Shop looken og få stiltipsene her!

Slik bruker du metallisk og mønster à la Dries Van Noten
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Gå for metalliske detaljer

Slik bruker du metallisk og mønster à la Dries Van Noten

SHOP STILEN: Genser fra Never Denim, kr 399. Bukser fra Bruuns Bazaar, kr 1299. Kjole fra Filippa K, kr 1900. Kimono fra Lindex, kr 349. Kjede fra Never Denim, kr 399. Veske fra Becksøndergaard, kr 899. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Se etter plagg med rysjer, blomsterprint, brokade og metalliske innslag i gull. Gå for plagg i silke, silkesateng og børstet silke som du kombinerer med tyngre materialer som bomull og strikkede plagg. Lag på Lag og volum er også med på å bringe frem signaturen i vår-looken fra Dries Van Noten. Store halskjeder og etniske innslag som dusker og perler setter kronen på verket for deg som ønsker å gjenskape stilen helt.

Av Julie Kase

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer