H&m

Slik bruker du skjørt når temperaturen synker

Tidlig høst er en vanskelig sesong å kle seg til. Vi viser deg hvordan du kan fortsette å bruke skjørtet før det blir for kaldt.

Slik bruker du skjørt når temperaturen synker
Publisert
Sist oppdatert

STILTIPS:

Plisséskjørtet herjet i motebildet forrige sesong, og du kan trygt bruke det en liten stund til med riktig styling. En strikkegenser er en evig klassiker, og passer godt med et elegant plisséskjørt, og tilfører antrekket et snev av avslappethet, noe som balanserer resten av stylingen godt. La deg inspirere av moteikonet Yasmin Sewell, som kombinerer sitt mønstrete plisséskjørt fra Céline med en høyhalset strikkegenser. Gjør som henne og kombiner plaggene med tunge boots, eller kjør på med sexy sandaletter for finere anledninger. Topp looken med lekre lepper i rosa.

Les også: Få motebloggerens streetstyle

Slik bruker du skjørt når temperaturen synker

SHOP STILEN: Genser fra Zara, kr 399. Leppestift fra Dior i fargen "571 Windrose", kr 310, Sandaletter fra Aldo, kr 899. Skjørt fra Zara, kr 399. Foto: Produsentene.

Les også: Nå har vi strikkedilla

AV NATHALIE HELGERUD & STELLA VAAGE

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer