Kimono

Slik bruker du sommerens hotteste plagg

La deg inspirere av fashioistaer i både inn- og utland!

KIMONO: Dette plagget må du skaffe deg snarest! Foto: Skjermdump fra Instagram / @essential_jade
KIMONO: Dette plagget må du skaffe deg snarest! Foto: Skjermdump fra Instagram / @essential_jade Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger må man se et plagg på en annen før man virkelig får øynene opp for det. Det er jo sånn det er med trender. For selv om mange skal ha det til at det er så fælt å følge trender, så er det jo ikke det. Jeg går ikke i butikken og kjøper meg et plagg fordi det er det hotteste nå. Jeg kjøper det fordi jeg selv liker det - og nå har jeg funnet noe nytt jeg har lyst på, nettopp fordi noen andre har vist meg det.

En kimono kommer til å bli mitt neste kjøp, og det er kun fordi jeg har sett den stylet på så mange kule måter på så mange kule damer den siste tiden. Jeg elsker å hente inspirasjon fra mennesker verden over, men denne gang har jeg ikke nødvendigvis trengt å bevege meg så langt ut i Instagram-verden for å finne inspirasjon.

BILLBOARD MUSIC AWARDS: Julia Michaels Foto: Shutterstock
BILLBOARD MUSIC AWARDS: Julia Michaels Foto: Shutterstock Vis mer

Slik styler du den

Her til lands er det nemlig flere som har falt for det behagelige, superfine sommerplagget. Kimonoen kan brukes på så mange forskjellige måter. Og med det mener jeg selvfølgelig at du kan bruke den både åpen og lukkes, knytes foran og bak, men den kan også styles med så mangt.

Det vi har sett mye av er blant annet å bruke den sammen med et par bukser, gjerne jeans, og en enkel topp under. Sangstjernen Julia Michaels (23) møtte faktisk opp på Billboard Music Awards røde løper i en kimono, og ja, det var så kult! En kimono som den er akkurat noe jeg selv kunne ha tenkt meg, men lengden på slepet (ja, den hadde et slep) er kanskje litt mer rød løper enn hva jeg kan klare å bruke i Oslos gater.

Michaels hadde stylet kimonoen med sorte bukser og en kul trekantbh, og det hele gir meg ganske så sommerlige strandvibber. For som jeg har sagt før; plagget kan brukes til det meste. I sommer har jeg tenkt å pakke den med i kofferten når jeg skal til sydligere strøk, og bruke den like mye på stranden som på kvelden. 

LES OGSÅ: Stjel Lily Collins' fantastiske makeup-look!

PÅ STRANDEN: Bruk kimonoen over en badedrakt! Foto: Zuma Press
PÅ STRANDEN: Bruk kimonoen over en badedrakt! Foto: Zuma Press Vis mer

Finn din favoritt

Kimonoen kommer i både lange og korte varianter, og noen av de fineste denne sesongene (og alle andre for så vidt) har de mest sommerlige og lekre printene! I år ser vi etter en i mange sterke, fine farger, og noen av dem finner du nederst i saken. Husk også å sjekke ut disse kule damene som har tatt i bruk kimonotrenden:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer