Moteprofilenes guide:

Slik bygger du en høstgarderobe som varer

Internasjonale motemagasiner kaller årets høstmote for «pieces to live in». Vi gjør oss klare for en litt mer nedtonet, men langt fra kjedelig, mote.

HØSTGARDEROBE: Moteekspertene gir sine beste høstgarderobetips. Foto: NTB
HØSTGARDEROBE: Moteekspertene gir sine beste høstgarderobetips. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skjønner ikke helt hvor tiden og sommermånedene ble av, men nå er det atter en gang tid for å tenke høstmote igjen.

Det er lov å glede seg til leken lag-på-lag-mote, til å hente frem kvalitetsstrikken som er like fin år etter år, og til å pakke seg inn i fotside kåper. Det gjør i alle fall vi!

En bevisst garderobe kommer godt med både stilmessig og miljømessig, og er snillere mot lommeboken enn om man skal falle for enhver sesongs mange trend-fristelser.

Moteekspert Ida Elise Einarsdottir og moteprofiler Tine Andrea Lauvli, Nnenna Echem og Rikke Krefting deler sine beste tips til å bygge en solid høstgarderobe.

Og denne høsten, er back to basics gode nøkkelord å merke seg.

– Kanskje ikke så overraskende etter at to år med pandemi til slutt tvang frem en slags «de glade 20-årene 2.0» med glitter, glamour og kort-korte miniskjørt. Ikke et vondt ord om det, men denne sesongen er moten mer av den pragmatiske sorten, forteller KKs mote- og skjønnhetsansvarlig, Ida Elise Einarsdottir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer