Mørke Ringer Under øynene

Slik dekker du mørke ringer under øynene

Si farvel til mørke ringer med disse gode concealer-tipsene.

CONCEALER SKJULER MØRKE RINGER: Hvor godt du får dekket mørke ringer er ikke bare avhengig av produktet, men også hvordan du påfører det.  Foto: Shutterstock / Monkey Business Images
CONCEALER SKJULER MØRKE RINGER: Hvor godt du får dekket mørke ringer er ikke bare avhengig av produktet, men også hvordan du påfører det. Foto: Shutterstock / Monkey Business Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere tipset dere om hvilke concealere norske kvinner mener er de beste på markedet, men lite hjelper det med et godt produkt dersom det ikke påføres på riktig måte. Selv de mørkeste ringer kan trylles vekk – det gjelder bare å vite hvordan du gjør det. La oss guide deg!

LES OGSÅ: Her er foundation-vinnerne norske kvinner elsker

1. Forberedelsene kan du starte allerede kvelden før ved å legge en fuktighetsgivende øyekrem som pleier den tynne, ømfintlige huden og som motvirker poser og mørke ringer. Om morgenen kan du legge en litt lettere øyekrem, men husk å la den trekke inn noen minutter før du begynner å påføre concealeren.

2. Bruker du foundation, bør du legge den først og deretter concealer. Gjør du det i denne rekkefølgen, vil du nok oppleve at du har mindre å dekke enn dersom du gjør omvendt. Legger du concealeren først kan du også ende opp med å fjerne (og dermed kaste bort) mye produkt når du begynner å påføre foundationen.

LES OGSÅ: 10 budsjett-vennlige skjønnhetsprodukter norske kvinner elsker

3. Den mest flatterende måten å påføre en concealer på, er å legge den i en triangel-form (med spissen pekende nedover) under øynene. Dette dekker ikke bare mørke ringer godt, men gir også ansiktet et lite løft og er med på å åpne opp blikket.

4. Det er de oransje eller ferskenfargede concealerne som dekker mørke ringer best, så legg en slik først og deretter en concealer som matcher din hudtone og som dermed gir et naturlig resultat. Husk at ferskentoner dekker blå ringer, grønt dekker rødhet, mens gult justerer ujevne hudtoner.

5. Bruk små, lette «tappe»-bevegelser når du påfører concealeren. Dette gjør at produktet blender penest og jevnest inn i huden og er den mest skånsomme påføringsmetoden for den sarte huden under øynene.

LES OGSÅ: Over 100 maskaraer er anmeldt – dette er topp 10!

Concealerens dekkevne er avhengig av konsistensen: Kremer og stifter dekker som oftest mer enn flytende varianter.  Foto: Shutterstock / JAYANNPO
Concealerens dekkevne er avhengig av konsistensen: Kremer og stifter dekker som oftest mer enn flytende varianter. Foto: Shutterstock / JAYANNPO Vis mer

6. Etter at du har påført concealeren, kan du gå forsiktig over området med en tynn serviett for å fjerne overflødig olje og produkt som fort kan legge seg i fine linjer.

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover

7. Avslutt med et løspudder for å sette concealeren, samt sørge for at produktet holder seg på plass lengst mulig.

8. Og helt til slutt: Husk at ulike concealere har ulik dekkevne og at du må kjøpe en som møter dine behov for dekk. Concealere i krem- og stiftform dekker mer enn flytende varianer, mens sistnevte dekker mer enn concealer-penner.

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer