Hverdagsfin

Slik dresser du ned festkjolen

Vær økonomisk og bruk julekjolen om igjen til hverdags.

RØFFERE: Du trenger ikke pakke bort festkjolen bare fordi jula er over! Dress heller ned, og du kan bruke den hele vinteren og våren. Se bildeserien. Foto: Produsentene
RØFFERE: Du trenger ikke pakke bort festkjolen bare fordi jula er over! Dress heller ned, og du kan bruke den hele vinteren og våren. Se bildeserien. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jula er over og kontoen overtrukket. I alle fall for noen av oss.Få ball i januarJanuar er gjerne en måned hvor vi har slunkne lommeboker, etter julens- og julebordsesongens mange strabaser.Da er det kjærkomment med ideer som gjør at man kan snu på krona.Kanskje var du en av dem som sikret seg en lekker paljettkjole eller et flott tyllskjørt i forkant av julefestene. Og nå tenker du at de ble en dyrkjøpt investering; all den tid festen er over, og januar er fattig på ball.HverdagspaljetterMen ikke fortvil.Det kan nemlig bli lekkert å dresse ned festantrekket til hverdagsbruk!Les også: Dette kjøper du på salgetEn sort paljettkjole kan for eksempel kombineres med enkle jeans og blazer, mens et penskjørt i tyll eller chiffon kan kontrasteres med grovere tekstiler, for eksempel ullstrikk.Se våre tips til hvordan du kan dresse ned!

Men kulda da....Selvsagt skal du ikke fryse selv om du fortsatt går rundt i penkjole!Vinterenens stilige skjerf og luer gjør at du holder varmen på en trendy måte!Kanskje slipper du å bli forkjølet også.I vinter er det først og fremst grovstrikkede skjerf i edruelige jordfarger som brunt, beige og rustrødt som gjelder.På luefronten ser vi mye fuskepels og dusker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer