Slik dukket superstjernen opp på moteuken i Paris

Gjett hvem!

SPREKT ANTREKK: Det vakte oppsikt da den verdenskjente artisten poserte foran Eiffeltårnet iført denne kreasjonen. FOTO: Scanpix
SPREKT ANTREKK: Det vakte oppsikt da den verdenskjente artisten poserte foran Eiffeltårnet iført denne kreasjonen. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteuken i Paris er kjent for å være ekstra kjendistung – og nå er årets utgave i gang.

Modellene stiller naturligvis sterkt, og så langt har blant annet Gigi Hadid, Pixie Geldof, Kaia Gerber og Karlie Kloss dukket opp. Det samme gjelder veteranene Naomi Campbell og Kate Moss.

Det mangler heller ikke på skuespillere på fasjonabel visitt i kjærlighetens by; Julianne Moore, Jennifer Lawrence, Eva Longoria, Zoë Kravitz og «Stranger Things»-stjernen Natalia Dyer er på plass.

For mange handler moteuka om å se og bli sett – men én stjerne overrasket stort ved å ankomme i en kreasjon som gjorde det umulig å vite hvem som gjemte seg bak.

På tross av at ansiktet hennes var fullstendig tildekket, forsvant all tvil da hun begynte å snakke...

LES OGSÅ: Kylie Jenner samarbeider med luksusmotehus

UREDD: Cardi B er fargerik både personlighetsmessig og på klesfronten. Her er stjernen under en konsert i Philadelphia i august. FOTO: Scanpix
UREDD: Cardi B er fargerik både personlighetsmessig og på klesfronten. Her er stjernen under en konsert i Philadelphia i august. FOTO: Scanpix Vis mer

Hvilket berømt fjes har en ekstra gjenkjennbar stemme, tro?

Cardi B, så klart! Rapperen, som egentlig heter Belcalis Almanzar, poserte for fotografene foran Eiffeltårnet i en kreasjon signert designer Richard Quinn.

26-åringen er aktiv på sosiale medier, og seansen ble naturligvis dokumentert.

I kjent stil delte hun et humoristisk klipp på Instagram – hvor hun har 51 millioner følgere – som så langt fått god respons med sine drøyt 30.000 kommentarer og seks millioner likes.

Se klippet under!

I videoen ber hun blant annet fans og paparazzi sørge for at hun ikke blir påkjørt – fordi hun «ikke ser en dritt».

LES OGSÅ: 12 par superlekre høstsko for enhver smakFølg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer