Tone Damli Aaberge

Slik elsker Aksel å se Tone

Stjerneparet avslører sine favoritter fra «Tone Damli + Designers Remix»-kolleksjonen.

STOLT: Aksel Hennie var svært stolt over sin designer-forlovede, Tone Damli. Foto: Sara Johannessen
STOLT: Aksel Hennie var svært stolt over sin designer-forlovede, Tone Damli. Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mandag 11. februar er Tone Damlis første kleskolleksjon i butikk. Den populære artisten har inngått et samarbeid med det eksklusive danske merket Designers Remix, og har fått muligheten til designe sin egen drømmegarderobe.

I kveld hadde Tone lanseringsfest for kolleksjonen på Bølgen & Moi på Briskeby, hvor pressen og inviterte fikk se de rykende ferske plaggene hennes.

LES OGSÅ: Slik får du sprettrumpe som Tone

Tone Damli Aaberge lanserte torsdag kveld sin samarbeidskolleksjon med Designers Remix. Foto: Sara Johannessen
Tone Damli Aaberge lanserte torsdag kveld sin samarbeidskolleksjon med Designers Remix. Foto: Sara Johannessen Vis mer
PRAKTISKE PLAGG: Kolleksjonen har et utvalg på 35 ulike plagg, og er laget slik at du kan kombinere alle plaggene sammen.  Foto: Produsenten
PRAKTISKE PLAGG: Kolleksjonen har et utvalg på 35 ulike plagg, og er laget slik at du kan kombinere alle plaggene sammen. Foto: Produsenten Vis mer

Elsker blondekjolen

Hovedpersonen selv hadde på seg en hvit, knelang blondekjole med slør på ryggen til 2000 kroner.

– Min favoritt er kjolen jeg har på meg nå. Jeg har alltid drømt om å lage en sommerkjole som jeg kan bruke boots til, røper Tone til KK.no.Av andre favorittplagg fra kolleksjonen, trekker hun frem den grønne militærjakken til 2300 kroner.

– Jeg elsker festivaljakken fordi den har mange lommer - perfekt til å ha mobil, penger og alt du trenger i. Jeansene er også helt fantastiske. Designers Remix er kjent for å ha veldig gode jeans, betror Tone.

LES OGSÅ: Armbåndet alle kjendisene vil ha

Her er Aksels favoritt

Hennes forlovede Aksel Hennie hadde ikke sett hele kolleksjonen da KK.no møtte ham, men han kunne likevel avsløre noen favorittplagg.

– Den kjolen hun har på seg er dritfin. Og så er det en svart kjole som var veldig fin og den korte, blå shortsen i batikk. Jeg liker snittet - hvis jeg skal late som at jeg kan noe om mote, sier Hennie og smiler.

Se flere bilder fra Tones lanseringsfest:


I likhet med Aksel syntes også Tones stylist, Hedda Skoug, at den svarte kjolen var finest:

– Min absolutte favoritt er den lekre, svarte aftenkjolen. Den er råkul, og det er på en måte litt morsomt, for det jeg elsker med denne kolleksjonen er at den er så avslappet.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER:

LES OGSÅ: Slik får Tone Damli stilen sin

Tones verste moteøyeblikk

Det er ingen tvil om at Tone Damli har hatt en stilforvandling i løpet av de åtte årene hun har vært i medias søkelys.


–Hva er ditt verste rød løper-øyeblikk?

– Jeg ser jo det har blitt laget en del kavalkader av klesstilen min opp gjennom årene, og jeg vil nok si at jeg har blitt et hakk bedre til å kle meg med tiden, innrømmer Tone.

Men i stedet for å angre bittert eller peke ut et antrekk hun grøsser over, velger Tone å fokusere på det positive.

– Jeg følte meg jo veldig fin når bildet ble tatt og jeg hadde jo en fantastisk kveld, så det er jo det som er det viktigste. Jeg blei jo likt av de andre på festen til tross for klærne, sier Tone med et glimt i øyet.

>>>Se video fra Tone Damlis lanseringsfest på Seoghør.no

Dette gjør Tone når hun er lei av sine egne klær

– Hva er ditt beste tips til shopping på budsjett?

– Bloppis.no! svarer Tone spontant.

– Men vintageshopping er også lurt. Jeg er fan av å supplere kvalitetsplagg med trendy nyheter fra kjedebutikker. Et annet tips er å låne klær. Jeg låner masse klær av søsteren min og venninner når jeg er lei av mine egne klær, betror designerspiren.

FØR: Her ser du Tone fra hun fikk sitt gjennombrudd i "Idol" i 2005, frem til 2007. Stilen var sporty og ungdommelig.  Foto: Se og Hør/All Over Press
FØR: Her ser du Tone fra hun fikk sitt gjennombrudd i "Idol" i 2005, frem til 2007. Stilen var sporty og ungdommelig. Foto: Se og Hør/All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer