Vis mer

Mary-kate Olsen

Slik er Mary-Kate og Ashleys klær for Bik Bok

Ta en sniktitt på Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok!

Publisert

Samarbeidet, Mary-Kate & Ashley Olsen By Bik Bok, inkluderer tre kolleksjoner som vi bli lansert i løpet av høst- sesongen 2013. Kolleksjonene bygger på Mary-Kate og Ashleys inspirasjon og syn på nåværende trender med den skandinaviske it-jenta i tankene.

- Ashley og jeg er svært begeistret for vår høst 2013-kolleksjon for Bik Bok. Vi føler at den gjenspeiler vår personlige stil og kommer til å tiltale den Skandinaviske jenta, sier Mary-Kate Olsen.

Vis mer

SÅ HATTEN PASSER: Kolleksjonsbildene viser en mørk fargepalett. Signatur-plagget til tvillingene, hatten, sniker seg også inn i kolleksjonen for Bik Bok. FOTO: Bik Bok

- Vi elsket designprosessen og å arbeide sammen med Bik Bok teamet og vi gleder oss veldig til å besøke Oslo og Stockholm for å lansere den første av de tre kolleksjonene i August, sier Ashley Olsen.

Vis mer

KOMMER TIL NORGE: - Vi elsket designprosessen og å arbeide sammen med Bik Bok teamet og vi gleder oss veldig til å besøke Oslo og Stockholm for å lansere den første av de tre kolleksjonene i August, sier Ashley Olsen. FOTO: Bik Bok

Den første kolleksjonen består av en hel garderobe designet for å styles lag på lag, med inspirasjon fra Mary-Kate og Ashleys karakteristiske og personlige stil. Her finner vi plagg i de fineste kvaliteter som skinnjakker, ulljakker, angora strikk, bluser i vasket silkeschiffong, superfine jersey topper, smykker, clutcher, skjerf og bukser i det populære Super Flex materialet fra Never Denim kolleksjonen.
Prisene går fra jersey topper til 249 NOK til en veldig limited edition skinnjakke til 3999 NOK.

Vis mer

STYLEmag-FAVORITT: Vi elsker den røffe skinnjakken med saueskinssdetaljer og gleder oss masse til den kommer i butikk! FOTO: Bik Bok

Skrevet av: Thea Roll Rakeng

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer