Lindex

Slik er vårtrendene hos Lindex

Dette har du i vente for vår- og sommer 2015.

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Mens vi gjør så godt vi kan fram mot jul, med alt det innebærer av innspurt på jobben, gaver og pepperkaker, er det full vår og blomstring hos kleskjedene.

KK.no fikk smugkikke på vårkolleksjonen til Lindex, som kommer i butikk allerede i januar og februar, og her traff vi kleskjedens frontfigur, Kathrine Sørland.

Hun viste oss sine favoritter fra kolleksjonen, som du kan se i videoen øverst i artikkelen.

Lindex-trendene som gjelder

Sporty, klassisk og feminint er stikkord for vårkolleksjonen til Lindex. Her ser vi mønstrede silkebukser, smarte dresser og grafiske, 60-tallsinspirerte kimonoer.

Vi skal kombinere de ulike plaggene og stilene om hverandre, og en sporty tights kan fint brukes til en dressjakke, for eksempel.

- Buksedressen og ponchoen blir med oss videre, og helhvite dresser er det nye store. Striper og grafiske mønstre går igjen, og bukseskjørt og transparente topper er en fin kombinasjon, sier Kathrine Sørland til KK.no.

NOEN AV KATHRINE SØRLANDS FAVORITTER FRA LINDEX-KOLLEKSJONEN VÅREN  2015: Både striper og grafiske mønnstre går igjen, og buksedressen er fortsatt hot. Foto: Cecilie Leganger
NOEN AV KATHRINE SØRLANDS FAVORITTER FRA LINDEX-KOLLEKSJONEN VÅREN 2015: Både striper og grafiske mønnstre går igjen, og buksedressen er fortsatt hot. Foto: Cecilie Leganger Vis mer

 

DISSE KAN BRUKES TIL DRESSJAKKA: Tightsen har rykket fram som et hverdagsplagg, og Sørland mener den fint kan brukes til en fin jakke utenom treningssenteret. Foto: Cecilie Leganger
DISSE KAN BRUKES TIL DRESSJAKKA: Tightsen har rykket fram som et hverdagsplagg, og Sørland mener den fint kan brukes til en fin jakke utenom treningssenteret. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
VID HELVHVIT DRESS: Et av nøkkelantrekkene til våren, ifølge Lindex. Foto: Cecilie Leganger
VID HELVHVIT DRESS: Et av nøkkelantrekkene til våren, ifølge Lindex. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
TRANSPARENTE STOFFER: Toppen kan brukes med eller uten singlet, og passer fint til et sort bukseskjørt. Foto: Cecilie Leganger
TRANSPARENTE STOFFER: Toppen kan brukes med eller uten singlet, og passer fint til et sort bukseskjørt. Foto: Cecilie Leganger Vis mer

Vårens trender på KK.no

Vi er stadig vekk på pressevisninger for å smugkikke på hva som kommer i butikkene til våren, og kommer selvsagt til å holde deg oppdatert.

Hos Never Denim og norske Haaning & Toon er det blant annet 70-tallet som gjelder, med sine slengbukser, romslige tunikaer, frynser og fotside kjoler.

Den norske designduoen Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors, som har hatt stor suksess med klesmerket Mardou & Dean, kan dessuten by på en rocka, hipp og sexy kolleksjon i 2015.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer