Chanel

Slik får du Chanel-frisyren!

La deg inspirere av catwalktrenden når du ordner deg til fest.

Kopier Chanels hårfrisyre til nyttårs-festen!  Foto: All Over
Kopier Chanels hårfrisyre til nyttårs-festen! Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er ikke vanskelig å få en festfrisyre verdig et av verdens mest mektige motehus denne vinteren. La deg inspirere av supermodellene Kendall Jenner og Cara Delevingnes high fashion-hår fra Karl Lagerfelds Chanel Metiers d’Art-visning tidligere denne vinteren.

Den uanstrengte, avslappede frisyren med halvoppsatt hår festet på bakhodet med sløyfe gir inspirasjon til frisyren til årets største fest, og er en look som er enkel å kopiere selv. 

LES OGSÅ: Triks deg til perfekt eyeliner!

FESTFRISYRE: La deg inspirere av supermodellene Cara Delevingne og Kendall Jenners frisyre og få en partylook à la Chanel!  Foto: All Over
FESTFRISYRE: La deg inspirere av supermodellene Cara Delevingne og Kendall Jenners frisyre og få en partylook à la Chanel! Foto: All Over Vis mer

Slik gjør du det

Vask håret som normalt og tilfør en lett dusj av saltvannspray før du føner håret som vanlig. Saltvannsprayen gir håret lett tekstur og rufsete look, som sett på Chanel-visningen. 

Del håret inn i to deler og ta den øverste delen av håret, fra toppen av hodet og ned til tinningene, salme det på bakhodet og fest det i en hårstrikk. 

Spray lett over håret med en hold-spray og bruk fingertuppene for å rufse lett i lengdene. 

Sett prikken over i-en ved å feste en hårsløfye over hårstrikken på bakhodet. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer