Sommer

Slik får du den perfekte sommergløden!

Bevar sommergløden i tre enkle trinn. Vi gir deg tipsene du trenger før, under og etter stranden!

Slik får du den perfekte sommergløden!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Bli vakker med hjelp fra Michael KorsPERFEKT SOMMERHUD:Ved å følge tre enkle trinn, vil du få så mye som mulig ut av sommerens brunfarge! Foto: Produsentene.

Les også: Slik får du perfekte rosa lepper

TRE TRINN FØR, UNDER OG ETTER SOLING:

1. Bruk en Sun Scrup fra Guerlains Terracotta-serie før du soler deg. Skrubb huden med sirkel-bevegelser i varmt vann, gjerne mens du dusjer. Dette fjerner døde hudceller, myker opp huden og gir fukt. Skrubben har også en svak selvbrunende effekt og gir en vakker, diskré farge, selv før du drar til stranden. Kan brukes på hele kroppen. Ca. kr 420.

2. Beskytt huden din mot skadelige UV-stråler med Sun in the City Collection Sun Moisturiser Tan-Booster fra Guerlains Terracotta-serie. Solkremen beskytter og gir fukt i tillegg at den unike Tan Booster-effekten fremskynder brunings-prosessen og forlenger brunfargen ved å aktivere produksjonen av melanin. Solkremen kommer i to forskjellige varianter. For blondiner, med SPF 30, og for brunetter med SPF 15. Ca. kr 265.

3. Etterbehandl huden din med Hawaiian Tropic Aloe Gel, som hjelper til å beholde brunfargen, tilfører fuktighet og beroliger en hud som har blitt utsatt for sterk sol, vind og vann. Denne after sun-gelen inneholder pleiende aloe vera og vitamin E og A, som fukter på dypet, revitaliserer og beroliger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer