Cecilie Krogh:

Slik får du den trendy gardinluggen

Den tunge luggen som er blitt ikonisert gjennom tiden av stjerner som Brigitte Bardot og Farrah Fawcett, har gjort sitt store comeback.

FOTO: Cecilie Krogh
Publisert

Slik skal luggen se ut nå

Gardinluggen er suveren for alle som er vant til lugg, men også for dem som bare vurderer å klippe opp litt foran. Håret er nemlig fortsatt lang nok til å kunne styles bort fra ansiktet de dagene du ønsker det. Samtidig passer en lengre lugg til både rett, bølgete eller krøllete hår.

DU TRENGER:

  • Kam eller hårbørste
  • Hårføner
  • Rundbørste
1. Gre luggen framover. Det er viktig at den fortsatt er fuktig, så et tips er å tilføre litt vann dersom håret ikke er nyvasket. For å påføre minst mulig slitasje er varmebeskyttelse viktig. Bruk derfor en varmebeskyttende spray i håret før du begynner føningen.
1. Gre luggen framover. Det er viktig at den fortsatt er fuktig, så et tips er å tilføre litt vann dersom håret ikke er nyvasket. For å påføre minst mulig slitasje er varmebeskyttelse viktig. Bruk derfor en varmebeskyttende spray i håret før du begynner føningen. Vis mer
2. Bruk rundbørsten, og føn håret først framover. Snurr børsten rundt slik at håret legger seg rundt den. En rundbørste gir håret en blankhet og bevegelse som gir et eksklusivt resultat – nesten som om du har fått en ordentlig blow dry hos frisøren.
2. Bruk rundbørsten, og føn håret først framover. Snurr børsten rundt slik at håret legger seg rundt den. En rundbørste gir håret en blankhet og bevegelse som gir et eksklusivt resultat – nesten som om du har fått en ordentlig blow dry hos frisøren. Vis mer
3. Sett børsten på baksiden av luggen, og føn håret vekk fra ansiktet. Avslutt med kald luft for virkelig å sette stylingen. Varmen endrer fasongen på håret, mens kald luft «låser» håret på plass.
3. Sett børsten på baksiden av luggen, og føn håret vekk fra ansiktet. Avslutt med kald luft for virkelig å sette stylingen. Varmen endrer fasongen på håret, mens kald luft «låser» håret på plass. Vis mer
4. Som resultatet får du en lugg full av volum, spenst og bevegelse! Denne luggen passer like godt til oppsatt hår som til løse lokker.
4. Som resultatet får du en lugg full av volum, spenst og bevegelse! Denne luggen passer like godt til oppsatt hår som til løse lokker. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer