Basisgarderobe 2016

Slik får du den ultimate basisgarderoben som du vil ha glede av i en årrekke

Tidløst, klassiskt og elegant!

Basisgarderobe: Invester først og fremst i basisgarderoben og spe deretter på med statement-plagg.  Foto: Charlotte Wiig
Basisgarderobe: Invester først og fremst i basisgarderoben og spe deretter på med statement-plagg. Foto: Charlotte Wiig Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å bygge opp den perfekte basisgarderoben tar tid. Jeg har selv prøvd og feilet flere ganger. Da jeg bodde i New York elsket jeg å dra til Brooklyn og shoppe vintage-plagg. Men jeg var ikke liks bevisst på snittene og kvaliteten, som det jeg er i dag. På et tidspunkt var det mer en kamp om å finne noe, fremfor å finne det perfekte, unike plagget som kunne være mine følgesvenn i en årrekke. 

Først og fremst tror jeg det handler om å bevisstgjøre alle kjøpene man gjør. Planlegge og tenke igjennom valgene du tar. Deretter må du lære å kjenne kroppen din - hva er det du egentlig kler? Vil du skjule magen? Fremheve midjen? Hvilke kroppsdeler er du mest fornøyd med?  Når du først har funnet ut av det blir det både enklere og morsommere å kle seg, ikke minst lettere å skape en tidløs garderobe. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer