Basisgarderobe 2016

Slik får du den ultimate basisgarderoben som du vil ha glede av i en årrekke

Tidløst, klassiskt og elegant!

Basisgarderobe: Invester først og fremst i basisgarderoben og spe deretter på med statement-plagg.  Foto: Charlotte Wiig
Basisgarderobe: Invester først og fremst i basisgarderoben og spe deretter på med statement-plagg. Foto: Charlotte Wiig Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å bygge opp den perfekte basisgarderoben tar tid. Jeg har selv prøvd og feilet flere ganger. Da jeg bodde i New York elsket jeg å dra til Brooklyn og shoppe vintage-plagg. Men jeg var ikke liks bevisst på snittene og kvaliteten, som det jeg er i dag. På et tidspunkt var det mer en kamp om å finne noe, fremfor å finne det perfekte, unike plagget som kunne være mine følgesvenn i en årrekke. 

Først og fremst tror jeg det handler om å bevisstgjøre alle kjøpene man gjør. Planlegge og tenke igjennom valgene du tar. Deretter må du lære å kjenne kroppen din - hva er det du egentlig kler? Vil du skjule magen? Fremheve midjen? Hvilke kroppsdeler er du mest fornøyd med?  Når du først har funnet ut av det blir det både enklere og morsommere å kle seg, ikke minst lettere å skape en tidløs garderobe. 

Husk at trendene kommer og går - personlig finner jeg alltid noe nytt jeg ønsker å fornye garderoben med. Men, det er alltid basisgarderoben jeg føler meg mest vel i og det er de plaggene som redder meg i kleskriser. Derfor er det selvsagt helt greit å handle typiske trendplagg, men prioriter alltid de klassiske plaggene. Nederst i saken kan du shoppe det jeg mener er de perfekte plaggene! Jeg tørr å påstå at du må ha en klassisk skjorte bør være tilstede i enhver garderobe. Uansett hva du skal eller hvor i verden du er vil skjorten alltid kunne brukes. Skap ulike stiler ved å rulle opp ermene, la skjorten henge løst, kneppet opp eller stapp skjorten i bukselinningen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.