Contouring

Slik får du en naturlig og sommerlig look - med contouring!

Det trenger absolutt ikke bli for tungt eller for mye.

CONTOURING: Dette har blitt en favoritt sminketeknikk blant mange, men om sommeren kan det fort bli en litt for tung sminke. Makeupartist David Chavez forklarer deg i en video lengre ned i saken hvordan du tar i bruk contouring-trenden på sommeren! Foto: Skjermdump YouTube / KK.no
CONTOURING: Dette har blitt en favoritt sminketeknikk blant mange, men om sommeren kan det fort bli en litt for tung sminke. Makeupartist David Chavez forklarer deg i en video lengre ned i saken hvordan du tar i bruk contouring-trenden på sommeren! Foto: Skjermdump YouTube / KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommersminken kan by på en del utfordringer. For det har seg slik at mange ønsker å bruke så lite sminke som mulig, men noen ganger vil vi jo pynte oss litt ekstra. Her kan vi fort støte på noen problemer underveis! Mange har forelsket seg helt i contouring-trenden. Hele Kardashian-klanen er blant dem som sverger til denne sminketeknikken - som fremhever dine beste ansiktstrekk (eller forminsker eks. nesen), men det kan fort bli altfor mye og altfor tungt. 

Da KK.no møtte sminkemerket Youngbloods makeupartist - Daniel Chavez, fortalte han at du absolutt kan bruke denne sminkentrenden på sommeren, du må bare tenke på et par ting. Øverst i saken kan du se en video hvor Daniel deler sine aller beste tips! Klippet er på engelsk, men du kan finne alle tipsene her:

Slik gjør du

  1. Mange bruker gjerne foundations i ulike farger når de går for contouring. Et tips er å gå for en pudderversjon. Her finner du ulike nyanser fra lyst til mørkt. 
  2. Velg gjerne en farge som ikke er alt for mørk, og påfør der hvor håret slutter ved kinnbeinet.
  3. Gi huden et mykt uttrykk ved å påføre litt rundt pannen.
  4. Når du skal bruke highlighter, kan du gjerne bruke noe som ikke er i pudderform. En farge i en bronzet tone er kjempefint om sommeren! 
  5. Dette påfører du der du ønsker at det skal «poppe» litt ekstra. Begynn gjerne over kinnbeinet!
  6. En ting som er viktig å huske på når du skal ta i bruk contouringteknikken, er å ikke gå for lavt ned produktet (altså ikke legg det for langt ned under kinnbeinet). Dersom det skulle skje, kan du påføre litt foundation og jobbe det bortover og bland det nedover 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer