Tilbehør

Slik får du en oppblomstring

Våren er like rundt motehjørnet. Pynt deg med rett tilbehør, enten det er en blomst gullsmykker, silkeskjerf, belter, hatter, strømpebukser, slips og eller dødningehoder.

Publisert
Sist oppdatert
Ta våren på forskudd og gjør deg smukk med en gedigen blomst. Dette er en av sesongens mest feminine detaljer. Rot i gamle skuffer hjemme og finn gardinrester, slitte håndklær og sengetøy som du kan klippe og utforme som en vakker rose. Hvis du kan hekle slik som popkometen Mira Craig eller strikke, er du ekstra heldig. Nå vet du motivet. Det eneste du trenger av verktøy er en stor sikkerhetsnål som du fester blomsten med. Voila!Du kan også kjøpe en stor blomst av plast eller stoff og sy på et fløyelsbånd. Kjempefint å ha rundt halsen. Dette er en enkel og billig måte å følge trenden på.Ønsker du at blomsten skal dufte, spray på din favorittparfyme. Motehuset Chanel med sjefdesigner Karl Lagerfeld har blomster som tilbehør på mye av vårkolleksjonen. Chanel blander spansk dramatikk og engelsk pønk - stilig og effektfullt. LES MER OM TRENDY TILBEHØR AKKURAT NÅ: Smykk deg med et tykt halskjede av gullKnyt et silkeskjerf på hodet Det er slips som gjelder Motiver med dødninghoder er uunværlig Smykk dine klær. Sy på alt du finner i roteskuffenIkke sløyf sløyfen Spenn deg fast med et belteHatten er tilbakeStrømpebukser, stay ups

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer