- PUPPENE BLIR TO STØRRELSER STØRRE: Det engelske varehuset Marks & Spencers lanserer nå push-up-badetøy med gele i cupene, til rundt 400 kroner.
- PUPPENE BLIR TO STØRRELSER STØRRE: Det engelske varehuset Marks & Spencers lanserer nå push-up-badetøy med gele i cupene, til rundt 400 kroner. Vis mer

Bikini

Slik får du fine strandpupper

Det engelske varehuset Marks & Spencers har sluppet en aldri så liten bikini-bombe-nyhet.

Publisert
Det er ingen hemmelighet at norske kvinner elsker å shoppe i London.

Gledelig er det derfor at Marks & Spencer, som for mange er en favoritt, har satset stort på netthandel, og begynt å sende varer til Norge.

Men selv om varehuset tilbyr det meste innen mote, skjønnhet og interiør, er det kanskje aller mest på grunn av sitt utvalg av undertøy at vi handler der.

Push-up-bikini

Her er det noe for de fleste, enten du ønsker deg noe rødt og sexy, søtt og feminint eller bh-er som gir løft til store pupper

Men nå har varehuset, som åpnet sin første butikk i London i 1884, sluppet en aldri så liten bikini-bombe-nyhet som skal gjøre livet på stranden til en fest for oss alle.

Nylig lanserte de nemlig en bikini-overdel som skal trylle puppene dine opp to størrelser, samtidig som de får den støtten de trenger.

Med gele i cupen

Ved å følge push-up-teknologien for kjedens two sizes bigger-bh-er, er bikiniene, som ligger på rundt 400 kroner, utstyrt med gele i cupene.

Den lette mineralholdige geleoljen beveger seg slik at det ikke oppstår bulker i stoffet når man svømmer eller soler seg.

Det er første gang at denne teknologien blir brukt i varekjedens badetøy, mens over halvparten av alle bh-er fra a- til c-cup som M&S selger, er padded eller push-up.

Nå forventes det stor suksess.

- Britiske kvinner har endelig begynt å elske sine kurver og former, og ønsker seg derfor en kvinnelig 50-talls timeglassfigur, så etterspørselen for produkter som dette har økt voldsomt, sier Neil Hendy, som er designsjef for kjedens kvinnekolleksjon, til den engelske avisen Daily Mail.

Skal gi fin kløft

Bikiniene kommer i butikkene 16. juli, og er å få i rosa, svart eller flere farger. Det vil også finnes en badedrakt til rundt 350 kroner.

- Denne innovative teknologien gir en smooth sexy silhuette og selvsagt en fantastisk kløft, lover Hendy.Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer