Hår:

Slik får du håret til å skinne

Selv om den kaldere årstiden setter håret på mange prøver, trenger det verken å miste sin vitalitet eller blankhet.

Slik får du håret til å skinne
Publisert

Vi ønsker alle et fantastisk hår – helst med en gang vi står opp av sengen. For å oppnå det trenger håret pleie og kjærlighet.

Med små grep kan du endre hvordan håret både ser og føles ut. Skreddersy din hårrutine, så slipper du unna med noen få minutter på badet hver morgen og kan gå ut døren med en selvsikker mine.

Her er mine aller beste råd for et sunt og skinnende blankt høsthår!

1. Produkter

Uansett hvilken hårtype du har, er det helt nødvendig med riktige produkter. Håret trenger både proteiner og fuktighet for å forbli sunt og blankt. Et godt råd er å alternere mellom proteinprodukter og fuktprodukter. Da er du helt sikker på at håret får nok av de tilskuddene det trenger. Spør gjerne frisøren din om råd for denne tiden av året. Husk at produktbehovet er forskjellig på høsten og våren. Visste du at håret kan bli mettet av produkter? Kanskje favorittsjampoen din plutselig ikke er like god som den pleide å være, eller at hårkuren ikke lenger utretter mirakler. Bytt ut favorittserien din i en periode, og tilfør håret noe annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer