Rosie Huntington-Whiteley Foto: Ap
Rosie Huntington-Whiteley Foto: Ap Vis mer

Wet Look

Slik får du hårfrisyren kjendisene elsker

Nei, det er ikke bare å gjøre håret vått...

Vi har sett det, vi har hørt om det, vi elsker det, men hvordan lager man egentlig den såkalte «wet look»-en. Dersom du ikke har fått med deg dette hårfenomenet, er det altså en frisyretrend som alle Hollywood-stjernene har testet ut på en eller annen rød løper. Khloe Kardashian (32) og Rosie Huntington-Whiteley (30) er blant kjendisene som virkelig har tatt hårtrenden i bruk - og kler det for øvrig SÅ godt!

Rosie Huntington-Whiteley Foto: Ap
Rosie Huntington-Whiteley Foto: Ap Vis mer

Poenget med «The Wet Look» er at håret ditt skal se forholdsvis vått ut. Enkelt, eller hva? 

Det er nok ikke så enkelt som det høres ut som. For hva skjer når håret ditt tørker? Ja, da står du igjen med en «Dry Look». For å få denne «wet look»-en trenger du nemlig både saltvannspray, volumskum, en børste, hårføner og voks! Men tro meg; selv om det trengs litt greier, blir resultatet så bra!

LES OGSÅ: 4 frisyrer som får håret ditt til å se tjukkere ut

Bare se når Birgit Flønes, frisør og eier av B. Hair i Molde, viser deg hvordan du lager årets trendy festfrisyre øverst i saken. En frisyre som alle i Kardashian-klanen sverger til. Og hvis du lurer på hvordan du kan ta «wet look»-en til et nytt nivå dersom du har litt lengre hår, kan du bare se på bildet av Khloe Kardashian (32). Hun har nemlig gitt HELE håret sitt «wet look»-en, når det for så vidt bare er sånn at litt under halvparten skal være «vått». Men altså, vi digger det, Khloe!

LES OGSÅ: Disse skjønnhetsmerkene blir mest søkt etter

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: