Sko som knirker:

Slik får du knirkefrie sko

Alt som skal til er litt talkum.

SKO SOM KNIRKER: Har du noen sko som knirker veldig når du går? Da bør du få med deg dette trikset! FOTO: NTB Scanpix
SKO SOM KNIRKER: Har du noen sko som knirker veldig når du går? Da bør du få med deg dette trikset! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Er det noe som har irritert meg den siste tiden, så er det at mine to nye par sneakers plutselig har begynt å knirke. Musestille på kontoret, men når jeg kommer gående hører alle meg. Knirk, knirk, knirk.

Det var da jeg, eller rettere sagt redaksjonen, bestemte seg for at dette måtte vi gjøre noe med. Men det er ikke alltid lite lett å vite hvordan vi skal holde skoene våre i toppstand. Kan vi for eksempel vaske alle typer sko i vaskemaskinen? Eller hvordan kan vi lettest fjerne flekker fra skinnsko? (Psst: Er tøyskoene dine skitne - bruk tannbørsten!)

Heldigvis finnes det noen enkle og smarte triks som kan gjøre hverdagen litt lettere – og som sparer deg penger! Da jeg skulle få mine knirkende Vans til å bli knirkefrie fikk jeg tips om å prøve talkum. Du vet, pudderet som virker lindrende og behagelig på fuktig og sår hud. Se video lengre ned i saken!

Alt jeg trengte å gjøre var å smøre pudderet godt innvendig i skoen. I mine Vans (som hadde det knirkende problemet) var ikke slåen løs, så her måtte jeg smøre pudderet i kantene og sprekkene inne i skoen. Har du sko som knirker der du kan ta ut sålen - gjør du det og smører pudderet godt inn under sålen.

LES OGSÅ: Dette skjer hvis du lar skittentøyet ligge
LES OGSÅ: Så ofte bør du vaske bh-en din
LES OGSÅ: Slik tar du vare på skoene og unngår tåfisstank

Og resultatet ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer