Underbukse

Slik får du Marilyn-rumpa

Michelle Williams måtte skaffe seg helt spesielle truser for å ligne mest mulig på sexsymbolet.

JUKSETRUSE: Michelle Williams spiller Marilyn Monroe i filmen «My Week with Marilyn» og har måttet jukse for å få 1950-tallsskjønnhetens fyldige figur. Foto: All Over Press
JUKSETRUSE: Michelle Williams spiller Marilyn Monroe i filmen «My Week with Marilyn» og har måttet jukse for å få 1950-tallsskjønnhetens fyldige figur. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Marilyn Monroe er blant annet kjent for sine timeglassfigur, med store pupper, smal midje og runde hofter og rumpe.

MICHELLE vs. MARILYN: Michelle Williams er naturlig slank og har en ganske rett figur, slik du ser til venstre her. TIl høyre har hun spist godt og brukt juksetruser. Foto: All Over Press
MICHELLE vs. MARILYN: Michelle Williams er naturlig slank og har en ganske rett figur, slik du ser til venstre her. TIl høyre har hun spist godt og brukt juksetruser. Foto: All Over Press Vis mer

Spiste og jukset

Det var slanke Michelle Williams som fikk rollen som Marilyn i den biografiske filmen «My Week with Marilyn», som har Norges-premiere i dag.

For å ligne mest mulig på 1950-tallets aller største sexsymbol, skal Michelle Williams ha spist det hun hadde lyst på i måneder, skriver Daily Mail (ekstern lenke).

Men det holdt ikke å justere kostholdet. Mens mange av oss kjøper undertøy som strammer opp og gjør oss slankere, gikk skuespillerens garderobeansvarlige til innkjøp av et par polstrede truser.

HER ER DEN: Trusa som ga Michelle Marilyn-rumpa.  Foto: Produsenten
HER ER DEN: Trusa som ga Michelle Marilyn-rumpa. Foto: Produsenten Vis mer

Populær polstring

Trusene kalles Magic Pulp pants, produseres av Huit, et fransk selskap og koster 42 britiske pund, cirka 390 kroner.

All oppmerksomheten rundt bakendene til damer som Pippa Middleton, Jennifer Lopez og Kim Kardashian har gjort disse trusene superpopulære.

LES OGSÅ: Derfor elsker de formene sine

Daily Mail skriver at salget av polstrede truser har eksplodert i Storbritannia siden det kongelige bryllupet i fjor sommer.

Hot med former

I tillegg til Pippa, Kim og Jennifer, får damer som Scarlett Johansson, Nigella Lawson og tv-serien «Mad Men» mye av æren for at formfulle figurerer igjen er in.

Shapewear selger som aldri før, og nå som Marilyn Monroe-filmen ruller over lerretene over hele landet, ser vi ikke bort fra at flere vil etterligne den klassiske skjønnheten.

Vil du heller fokusere på hår og sminke enn på pupper og rumpe? Da kan du lære deg hvordan du gjenskaper den klassiske Marilyn-sminken eller prøve deg på pincurls.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer