Artikkelen kan inneholde annonselenker

Slik får du myke, vårklare føtter på 1-2-3

Produktene som effektivt gjør føttene klar for å møte sandalsesongen.

FARGERIKE sandaler er perfekt når føttene er klare for våren FOTO: Action Press/Shutterstock
FARGERIKE sandaler er perfekt når føttene er klare for våren FOTO: Action Press/Shutterstock Vis mer
Publisert

Føttene skal snart ut i dagens lys og påsken er den perfekte tiden for å ta en overhaling. Ofte er føttene både tørre og harde etter en vinter i tykke sokker og sko. Etter å ha pløyet gjennom et utall produkter kommer disse med effektivitetsgaranti. Her skal det ikke mye til før man har myke føtter. Kronen på verket er deilige vårfarger på tåneglene før man tar på sandaler og tripper ut i plussgradene.

LOVA SKIN Instant Foot Peeling og fotfil er en glede å bruke. Spray på føttene, vent 1 minutt, gni deretter av død hud med hendene, fil deretter frem babymyk hud. Stort enklere blir det ikke. Dette tar maks 5 minutter per fot. Ingrediensen som gjør dette produktet så effektivt er glykolsyre og melkesyre, som effektivt og uten å irritere, fjerner død hud.

LOVA SKIN Instant Foot Peeling
LOVA SKIN Instant Foot Peeling Vis mer

Om man ønsker myk hud uten å smøre eller gni, men bare file bort huden, er en elektrisk fotfil helt genialt. Denne er lett, men har en veldig effektiv motor. Den kommer med tre typer filer med ulik grovhet og varer i 120 minutter når den er fulladet. Menn som synes krem blir klissete kan nok like denne metoden bedre.

Elektrisk fotfil fra Fotterapeuten
Elektrisk fotfil fra Fotterapeuten Vis mer

Gehwol Balance Foot Cream inneholder karbamid, som er en nøkkelingrediens når det kommer til å holde føttene myke over tid. Karbamid er en ingrediens vi allerede har i huden, som bidrar til å binde fuktighet i huden, samtidig som den bryter ned keratin og dermed gjør huden mykere. Denne kremen inneholder også probiotika og melkesyre, som balanserer huden.

Gehwol Balance Foot Cream
Gehwol Balance Foot Cream Vis mer

Tåneglene fortjener også litt oppmerksomhet og her kan en pleiende negleolje som Pedicare Neglolje (kan også brukes til hender) komme godt med. Med nærende oljer fra mandler, jojoba og sesam, samt vitamin C og E, er dette en god olje som kan masséres på neglene, føttene eller dryppes i fotkremen for ekstra fukt.

Pedicare neglolje
Pedicare neglolje Vis mer

Vårfargene er kommet! essie sin vårkolleksjon byr alltid på friske og spennende vårfarger, her med essie "strech your wings". Lakkene passer perfekt både på tær og fingre og er superenkle å legge. For et ekstra holdbart resultat anbefales det å bruke en topcoat.

essie «strech your wing»
essie «strech your wing» Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer