Sminke:

Slik får du perfekte bryn

Her er en steg-for-steg-guide, slik at du kan ordne dine egne bryn – hjemme på badet.

KKs skjønnhetsekspert, Cecilie Krogh, viser oss hvordan vi kan fikse brynene hjemme på badet. FOTO: NTB
KKs skjønnhetsekspert, Cecilie Krogh, viser oss hvordan vi kan fikse brynene hjemme på badet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Riktig fasong og farge gir et løft til hele deg. For hvem ønsker seg vel en tung og slapp styling i ansiktet? Bryn er veldig viktig for totalinntrykket.

Det er mulig å gå til profesjonelle og få ordnet øyebrynene skikkelig, men vit at det absolutt er mulig å oppnå et flott resultat hjemme også.

Jeg har alltid litt for dårlig tid om morgenen. Har jeg mulighet til å spare tid, kaster jeg meg over den sjansen. Ved å farge og forme brynene regelmessig går sminkerutinen min langt raskere.

Her er en steg-for-steg-guide, slik at du kan ordne dine egne bryn – hjemme på badet.

Slik farger du brynene

Det finnes mange ulike produkter for hjemmefarging av bryn. Et godt tips er å velge en farge som inneholder kalde pigmenter. Da unngår du at øyebrynene får et rødlig preg, noe som – selv med en varm hårfarge – kan se kunstig ut.

Hvor mørke eller lyse bryn du ønsker, er helt opp til deg. Har du helt blondt hår, kan det være ordentlig stilig med mørke bryn som en kontrast. En dusere farge vil gi et annerledes og mindre markant uttrykk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer