Madonna

Slik får du tak i Madonna-skoene

Kolleksjonen ble utsolgt i løpet av noen timer, men kan fortsatt kjøpes på nett.

POPULÆRE: Madonnas skokolleksjon ble utsolgt på Selfridges på svært kort tid. Heldigvis er de fortsatt mulig å få tak i på nett.  Foto: All Over Press/Produsenten
POPULÆRE: Madonnas skokolleksjon ble utsolgt på Selfridges på svært kort tid. Heldigvis er de fortsatt mulig å få tak i på nett. Foto: All Over Press/Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Truth or Dare»- kolleksjonen til musikkindustriens mektigste kvinnelige artist - Madonna, ble lansert med brask og bram på varehuset Selfridges i London og på deres nettside 16. juli.

Og kort tid etter var alle skoene revet ut av butikkhyllene og på nett.

HOLDER KOKEN: Madonna i musikkvideon for sangen "Girl Gone Wild". Foto: All Over Press
HOLDER KOKEN: Madonna i musikkvideon for sangen "Girl Gone Wild". Foto: All Over Press Vis mer

Kan kjøpes her

Til glede for mange, er det på nytt muligheter for å skaffe seg et par av de ettertraktede popstjerneskoene på Selfridges nettsider (ekstern lenke).

Eventuelt kan du vente til kolleksjonen blir lagt ut på nettbutikken Asos.com (ekstern lenke). fra august av.

Macy`s og Nordstrom i USA vil også tilby skoene etterhvert.


SJEKK SKOENE TIL MADONNA:Madonna med datteren Lola og Georgia May Jagger. Madonna her i sko fra Truth or Dare kolleksjonen. Foto: All Over Press
SJEKK SKOENE TIL MADONNA:Madonna med datteren Lola og Georgia May Jagger. Madonna her i sko fra Truth or Dare kolleksjonen. Foto: All Over Press Vis mer

- Noe for enhver smak

Kolleksjonen er designet i samarbeid med Madonnas designervenninne Arianne Phillips, og det kjente skomerket Aldo står for produseringen.

«Det første jeg gjorde var å minne Madonna på alle skoene hun har brukt opp gjennom årene, og valgte deretter ut dem vi absolutt ikke kunne leve uten», sier Arianne Phillips om samarbeidet.

Kolleksjonen er også inspirert av popdronningens «Punk»-periode på åttitallet.

Dette sier KK-stylist Nadine Monroe om skoene:

- Mange av modellene har vi sett før, så kolleksjonen er ikke akkurat innovativ. Det finnes så absolutt sko for enhver smak - rocka, 20-talls, sexy, feminint og herreinspirert. Midt oppi alt finnes det også klassiske rideinspirerte støvler.

- Skal jeg selv finne mine favoritter, så må det bli blandt de feminine og de naglebelagte pumpsene. For alle Madonnafans er dette gull verdt vil jeg tro.


Fra 500 kroner og oppover

Modellene er beregnet på kvinner i alderen 27 - 50 år, spesielt de som har «en tidløs stil og et snev av sexappeal».

Skoene er rocka, men med et feminint uttrykk, mye sort med detaljer som gull, nagler og glidelåser.

Du kan velge mellom flate eller høye hæler, og det er støvletter som rekker over kneet i kjent Madonna-stil. Kolleksjonen består også av lekre ankelboots og pumps med kapslet spiss tupp.

Prisene vil ligge på rundt 500 til 2000 kroner. Tanken er nemlig at alle skal kunne eie et par sko signert Madonna.

Her er et lite utvalg fra kolleksjonen:


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer