Jeans

Slik finner du jeansene som er ment for deg!

Enten du har stor eller liten rumpe, lange eller korte bein - her er de beste tipsene på veien til perfekte jeans.

JEANS: Det er ikke så lett å finne den perfekte jeansen i denim-havet! Derfor har vi samlet sammen de beste tipsene, slik at du kan finne den som er ment for deg. Foto: Shutterstock / Inara Prusakova
JEANS: Det er ikke så lett å finne den perfekte jeansen i denim-havet! Derfor har vi samlet sammen de beste tipsene, slik at du kan finne den som er ment for deg. Foto: Shutterstock / Inara Prusakova Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det er noe som virkelig kan gjøre meg svett, irritert og rett og slett sint på én og samme gang, så er det å prøve jeans! Vi har alle forskjellige former og fasonger, så det er jo dessverre slik at ikke alle jeans vil se like bra ut på alle. Noen ganger stopper den midt på leggen, mens andre ganger er den for stor både her og der.

Heldigvis finnes det noen tips som kan hjelpe oss på veien. Nadine Monroe, stylist og blogger bak TheStyleResponder.com, sier det finnes visse tips som kan gjøre at du finner den perfekte jeansen for deg dersom du enten har en større rumpe, en mindre rumpe, brede hofter, eller har korte/lange bein.

Litt størrelse på stussen? Dette passer til deg

- Dersom du har en større rumpe bør du gå for en mørk vask og gjerne ha store lommer. Disse er med på å gi en illusjon av en mindre rumpe, dersom du ønsker det. Tettsittende lommer får rumpa til å virke mindre. Balansér ut en større rumpe og hofter med jeans med bootcut. Smale jeans vil fremheve rumpa og kan i noen tilfeller gi en flott timeglass, forklarer Monroe.

En ting du bør tenke på er den såkalte yoke-en. Det er altså den v-formede sømmen bak på buksa over lommene. Ifølge Monroe kan denne ha mye å si for hvordan buksen vil sitte på deg. For eksempel bør den være plassert nær lommene, altså nokså lavt, dersom du har en større rumpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer