Jeans

Slik finner du riktig jeans til din figur

Timeglass, pære, petit eller søyle? Her finner du buksen som passer til deg!

JEANS: Sliter du med å finne riktig jeans til din passform? Vi har samlet sammen de beste rådene fra to eksperter! Foto: Shutterstock / macka
JEANS: Sliter du med å finne riktig jeans til din passform? Vi har samlet sammen de beste rådene fra to eksperter! Foto: Shutterstock / macka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle vært der. Den evige jakten etter jeansen som sitter som støpt til kroppen – og den er neimen ikke alltid like enkel! Noen ganger er buksa for stor rundt livet, andre ganger sitter den som pølseskinn rundt beina.

Det er dessuten mange ulike jeansmodeller på markedet; skinny jeans, boyfriendjeans, jeansen med rette ben, for ikke å glemme slengbuksa! Men, det hjelper ikke å kjøpe jeans uten å vite hva som passer din fasong først. KK.no tok en prat med to eksperter fra Lindex om hva som kan være lurt å tenke på når du skal gå til innkjøp av jeans til din kroppsfigur. 

LES OGSÅ: Slik finner du klær til din figur

Timeglassfigur

Har du en timeglassfigur vil det si at du har stor byste og en smal midje. Dersom dette er deg bør du tenke på balansen mellom overdel og underdel. Har du gode proporsjoner som like bred overkropp som underkropp, kan du så å si bruke hva som helst. 

Ifølge Katrine Sørland, Fashion Advisor for Lindex, er slengbuksen med høyt liv perfekt for å fremheve formene. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer