Sjampo:

Slik finner du riktig sjampo for deg

Sjampo for volum, glans eller farget hår? Denne burde du velge.

SJAMPO: Ekspertens beste tips til å gjøre en hjemmevask like bra som frisøren? Gjør som frisøren, skyll leeenge. FOTO: NTB Scanpix
SJAMPO: Ekspertens beste tips til å gjøre en hjemmevask like bra som frisøren? Gjør som frisøren, skyll leeenge. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Volum, glans, styrke, farget hår, blondt hår, rødt hår, brunt hår - ja, det finnes en sjampo for alt! Mens menn klarer seg med balsam, kroppssåpe, bodylotion, hårgele og tannkrem - all in 1, har vi kvinner tusen forskjellige valgmuligheter, og det er jaggu ikke lett å vite hvilken man skal velge, og hvilken som passer best for akkurat ditt hår.

Hva er egentlig forskjellen på alle disse sjampoene, og hvorfor finnes det ikke en dusjsåpe for kvinner som kan oppfylle alle våre hårdrømmer? Er det så mye å be om å få sunt, volumiøst og skinnende hår? Vi har stilt ekspertene syv spørsmål om alt vi lurer på om hårvask og sjampo!

LES OGSÅ: Jessica oppdaget de første grå hårene som 15-åring

Ekspertene svarer

– Er det egentlig noen forskjell på alle de forskjellige sjampoene?

– Ja, det er forskjell. Men tenk så fint det ville vært hvis én sjampo kunne gjort alt, sier leder for Defines frisørteam, Lise Holm-Glad.

– Men hvorfor kan vi ikke ha én sjampo som gir oss glans, volum OG styrke, og som samtidig opprettholder fargen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer